Lady Gaga nu se dă niciodată la o parte din calea noilor provocări, mai ales când în joc este vorba de peste un milion de dolari. Celebra cântăreața a acceptat să cânte la nunta grandioasă a fiicei unui oligarh rus. Întregul eveniment a costat în jur de zece milioane de dolari.


Nunta plină de opulență și fast s-a ținut în Dolby Theatre, locul destinat în mod obișnuit starurilor de la Hollywood și unde se ține ceremonia de decernare a premiilor Oscar. De această, dată, a fost locul unde Lolita Osmanova și Gaspar Ardolyan și-au unit destinele și unde au petrecut pe ritmurile muzicii lui Lady Gaga, precizează Mercury News.

nunta_oligarhi_rusi_4.jpg

lady gaga
Ar fi primit peste un milion de dolari pentru a cânta la nuntă
Foto: Instagram

Superba mireasă, Lolita Osmanova, este fiica lui Eldar Osmanov, deținătorul unei importante companii energetice rusești, recunoscut în țara de origine pentru stilul de viață opulent. Lolita a strălucit la propriu în noaptea nunții sale și toate privirile au fost ațintite asupra sa.

nunta_oligarhi_rusi_1.jpg

nunta oligarh rus fiica
Nunta grandioasă a fost precum o Gală OScar
Foto: Instagram

Proaspătul său soț, Gaspar, este fiul lui Albert Avdolyan, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din domeniul telecomunicațiilor din Rusia. Invitații au fost răsfățați cu cele mai fine și mai scumpe delicatese, precum ți cadouri chiar dinainte de începerea nunții propriu-zise și cu toții au avut parte de o noapte organizată precum Gala Oscar, menționează The Sun. Numai aranjamentele florale au costat în jur de 500.000 de dolari.

nunta_oligarhi_rusi_3.jpg

nunta oligarh rus fiica
Tatăl Lolitei Osmanova este deținătorul unei importante companii energetice rusești
Foto: Instagram

Evenimentul a fost de asemenea prezentat de către Ksenia Sobchak (33 de ani), despre care se spune că ar fi fina lui Vladimir Putin, dar și de Andrei Malakhov (45 de ani(), care este prezentator Tv. Lady Gaga ar fi primit peste un milion de dolari de la organizatorii nunții pentru a cânta în fața invitaților. Printre invitații speciali s-a aflat și Jason  Derulo.

nunta_oligarhi_rusi_5.jpg

nunta oligarh rus fiica
Printre invitații speciali a fost și Jason Derulo
Foto: Instagram
 
 
Loading...