Cântăreaţa Lady Gaga, în vârstă de de 32 de ani, a rupt logodna cu omul de afaceri Christian Carino, după ce au trecut doar câteva luni de când acesta i-a oferit un inel cu un diamante imens. Fanii artistei speculau de ceva timp că aceasta i-ar fi spus adio întrucât ea nu s-a afişat purtând inelul de logodnă la ultimele evenimente la care a participat.


Iată că zvonurile au fost confirmate de vedetă, iar teoria fanilor potrivit căreia între ea şi Bradley Cooper, colegul alături de care a jucat în pelicula A star is born, ar fi o relaţie de iubire începe să capete contur.

 Lady Gaga s-a despărţit de cel care o ceruse în căsătorie şi alături de care intenţiona să clădească o familie, iar reprezentanţii acesteia au fost rezervaţi în declaraţii, deşi au confirmat ruptura. Lucrurile pur şi simplu nu au decurs aşa cum s-ar fi aşteptat.”Relaţiile se termină uneori fără să existe o poveste lungă şi tristă în spatele acestui motiv”, au declarat reprezentanţii  celei care a câştigat recent un Grammy pentru melodia Shallow, potrivit dailymail.co.uk.

untitled.png

Lady Gaga şi logodnicul său s-au despărţit la câteva luni dupoă ce acesta a cerut-o în căsătorie
Foto: GettyImages

Admiratorii lui Lady Gaga credeau de ceva vreme că vedeta se despărţise de logodnicul, cu 17 ani mai în vârstă decât ea, deoarece ea nu l-a menţionat pe acesta în discursul de acceptare al premiului Grammy primit pentru unul din cântecele care apare în filmul A star is born. În plus, ea nu a purtat inelul de logodnă nici la Globurile de Aur sau la Screen Actors Guild Awards.

Se pare că Lady Gaga nu este afectată de despărţire şi se bucură de succesul fulminant al filmului A star in born,în care joacă alături de actorul Bradley Cooper, el fiind cel care a regizat pelicula. Modul în care Lady Gaga a interpetat rolul unei cântăreţe aflate la începutul carierei care se îndrăgosteşte de un artist de muzică country cunoscut la nivel internaţional, dar cu multe probleme personale, a primit laude atât din partea criticilor de timp, cât şi a fanilor celor doi artişti.

bradley-cooper-lady-gaga-fell-in-love.jpg

lady gaga si bradley cooper
Admiratorii lui Lady Gaga sunt de părere că între ea şi Bradley Cooper există mai mult decât amiciţie
Foto: GettyImages

Mai mult decât atât, unii dintre simpatizanţii cântăreţei consideră faptul că între Lady Gaga şi Bradley există mai mult decât o colaborare. Judecând după gesturile pe care actorul le face pentru colega sa, dar şi prin prisma discursurilor emoţionante pe care aceasta le rosteşte ori de câte ori are ocazia, am putea crede că povestea de iubire de pe ecran a fost transpusă în viaţa reală. Bradley formează un cuplu cu fotomodelul Irina Shayk şi este tatăl unei fetiţe, însă nu ratează nici o ocazie de a fi aproape de colega de platou, Lady Gaga. În urmă cu aproximativ două săptămâni, el a surprins-o participând neanţat la un concert. Artista de origine italiană a fost impresionată de gestul său şi l-a invitat pentru a interpreta împreună o melodie.

Irina Shayk şi Bradley Cooper formează un cuplu de trei ani

Celebrul actor și fotomodelul Irina  Shayk formează un cuplu de la sfârșitul anului 2015. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, Lea, în anul 2017.

Irina și Bradley au început relația în aprilie 2015, la scurtă vreme după ce s-au despărțit de partenerii lor: Irina, de Cristiano Ronaldo, iar Bradley, de un alt supermodel, Suki Waterhouse.

 
 
Loading...