Au format un cuplu acum un an, dar se pare că Leonardo DiCaprio (41 de ani) și Rihanna (27 de ani) au reaprins scânteia dintre ei. Cei doi au fost surprinși de fani în ipostaze intime, într-un club de noapte din Paris. Cei care i-au văzut spun că se „sărutau pasional”. DiCaprio se află în Franța pentru promovarea noului său film, „The Revenant”, iar Rihanna e acolo alături de prietena ei, manechinul Cara Delevingne (23 de ani).


Deși au fost surprinși sărutându-se, o sursă apropiată de cei doi susține că sunt „doar prieteni”, potrivit site-ului express.co.uk. Cu toate acestea, martorii oculari au descris sărutul drept unul „fierbinte”: „ Se sărutau pasional. Nu le păsa că îi vede toată lumea. Erau un sărut franțuzesc, nu unul prietenos”. Zvonurile că între Rihanna și Leonardo DiCaprio nu au fost confirmate, iar apropiații starurilor susțin că cei doi s-au întâlnit la clubul Arc din Paris, dar fiecare dintre ei venise cu prietenii să petreacă și că cei doi nu au stat împreună nicio clipă.

„Rihana a venit la club alături de Cara. L-a felicitat pe Leo și l-a sărutat pe obraz. Nu au petrecut deloc timp împreună și au plecat separat”, susține o altă sursă din cercul de prieteni ai starurilor.

 

 
 
Loading...