În ultimul act al Eurovision 2019, participă reprezentații țărilor calificate din cele două semifinale, lista finaliștilor fiind completată de reprezentanții țărilor din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia –calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Israel.


Update 2 00 Câștigătorul Eurovision 2019 este Olanda!

Update 1 06 STOP VOT!

Update 24 56 Madonna a urcat pe scenă într-un mod inediat și original.

madonna.jpg

Madonna are un show spectaculos
Foto: Captură YouTube

UPDATE 24 33 Madonna a apărut la Eurovision și se pregătește de un show incendiar.

madonna.jpg

Madonna
Foto: Captură YouTube

Update 23 08 START VOT!

Update 24 04 Spania a urcat pe scenă cu o piesă care ste foarte apreciată în mediul online, însă și show-ul live s-a ridicat la nivelul țărilor de top ale concursului.

spania.jpg

Spania
Foto: Captură YouTube

Update 24 00 Australia a avut parte de un show plin de imagini care au oferit publicului o senzație celestă.

australia.jpg

Australia
Foto: Captură YouTube

Update 23 55 Luca Hänni a cântat piesa «She Got Me» și este una dintre preferatele publicului, așa cum spun casele de pariuri.

elvetia.jpg

Elveția
Foto: Captură YouTube

Update 23 51 Nevena Božović a cântat piesa «Kruna» și a fost primită pe scenă în aplauze de public.

serbia.jpg

Serbia
Foto: Captură YouTube

Update 23 47 Mahmood din Italia este unul dintre cele mai apreciate apariții de la Eurovision, iar show-ul lui s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului.

italia.jpg

Italia
Foto: Captură YouTube

Update 23 44 Franța a pregătit piesa «Roi» adică rege în franceză, iar piesa are un mesaj foarte puternic, anti discriminare.

roi.jpg

Franța
Foto: Captură YouTube

Update 23 40 Azerbaijan au pregătit pentru public un show incendiar care a prins foarte bine la public.

azerbaijan.jpg

Azerbaijan
Foto: Captură YouTube

Update 23 36 Belarus și-a adus pe scenă o piesă foarte tinerească cu care au atras multe aprecieri și aplauze.

belarus.jpg

Belarus
Foto: Captură YouTube

Update 23 31 Estonia a făcut o impresie bună vocal, Victor Crone a demonstrat faptul că țara sa merită o poziție bună în finală.

estonia.jpg

Estonia
Foto: Captură YouTube

Update 23 27 Islanda, cea mai controversată apariție la Eurovision de anul acesta, Hatari, a prezentat un show incendiar în care au avut influențe BDSM.

islanda.jpg

Islanda
Foto: Captură YouTube

Update 23 21 Marea Britanie au făcut o impresie foarte bună anul acesta la Eurovision.

marea_britanie.jpg

Marea Britanie
Foto: Captură YouTube

Update 23 17 Norvegia a făcut senzație la Eurovision anul acesta.

Update 23 13 Kobi Marimi a cântat piesa «Home» și a izbucnit în lacrimi.

Update 23 07 Grecia a avut parte de un show plin de simbolistică, iar artista se spune că ar avea influențe muzicale de la Lykke Li sau Amy Winehouse.

grecia.jpg

Grecia
Foto: Captură YouTube

UPDATE 23 04 Duncan Laurence a reprezentat țara sa, Olanda, și a făcut o impresie foarte bună. El este favoritul caselor de pariuri.

olanda.jpg

Olanda
Foto: Captură YouTube

Update 23 00 Cipru a fost reprezentat anul acesta de Tamta care a cântat piesa «Replay», piesă care ar semănă puțin cu cea de anul trecut a aceleiași țări care a fost pe punctul de a câștiga anul trecut Eurovisionul, așa cum spune criticii.

cipru.jpg

Cipru

Update 22 55 Zala Kralj și Gašper Šantl au reprezentat Slovenia anul acesta la Eurovision și au interpretat piesa «Sebi»

slovenia.jpg

Slovenia
Foto: Captură YouTube

Update 22 48 Suedia este una dintre preferatele publicului, iar piesa și interpretarea celor din Suedia a fost foarte apreciată de public.

suedia.jpg

Suedia
Foto: Captură YouTube

UPDATE 22 44 Macedonia de Nord a urcat pe scenă și a fost ovaționată încă de la început. Ea este sora unei concurente care a reprezentat țara sa în urmă cu câțiva ani.

macedonia_de_nord.jpg

Macedonia de Nord
Foto: Captură YouTube

UPDATE 22:41 Concurentul San Marino este cel mai «experimentat» dintre toți cei care concurează în acest an deoarece are 54 de ani. Însă vârsta nu ne-a spus nimic deoarece show-ul realizat de el a fost unul de nota 10. A interpretat piesa «Say NA NA NA»

san_marino.jpg

San Marino
Foto: Captură YouTube

Update 22:36 Danemarca a urcat pe scenă. Leonora a cântat piesa «Love Is Forever»

danemarca.jpg

Danemarca
Foto: Captură YouTube

Update - Jean Paul Gaultier a fost intervievat de prezentatoarea concursrului și a fost întrebat despre cum este să fie imaginea companiei sale.

UPDATE 22:31 Piesa «Scream» a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, iar în seara aceasta în cadrul marii finale, Sergej a făcut furori în rândul publicului prezent la Eurovision 2019.

sergey.jpg

Rusia
Foto: Captură YouTube

UPDATE 22:28 Piesa Germaniei, una dintre cele 5 țări care sponsorizează cel mai mult concursul a reușit să facă o impresie foarte bună în rândul publicului. Trupa se numește Sisters, iar piesa lor are același nume ca al trupei.

sisters.jpg

Germania
Foto: Captură YouTube

Update 22:25 Republica Cehă a urcat pe scenă cu o piesă tinerească care a atras multe aplauze din partea publicului de la Eurovision.

cehia.jpg

Republică Cehă
Foto: Captură YouTube

Update 22:21 Albania a făcut senzație la Eurovision anul acesta cu o piesă în care și-a putut pune în valoare vocea.

albania.jpg

Albania
Foto: Captură YouTube

Update 22:17 Malta a urcat pe scenă interpretând piesa «Chameleon» și a realizat un show plin de culori și de explozie. Piesa este una dintre cele mai vizionate de pe Youtube dintre toate cele care concurează la Eurovision.

malta.jpg

Malta
Foto: Captură YouTube

Evenimentul este urmărit, anual, de aproape 200 de milioane de oameni de pe mai multe continente, iar în România este transmis în exclusivitate de Televiziunea Română.

În prima semifinală, din 14 mai, au participat: Slovenia, Belarus, Cehia, Muntenegru, Cipru, Serbia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Estonia, Portugalia, San Marino, Islanda, Georgia, Australia, Belgia, Ucraina, Grecia.
Piese calificate: Katerine Duska - Better Love (Grecia), ZENA - Like It (Belarus), Nevene Božović – Kruna (Serbia), Tamta – Replay (Cipru), Victor Crone – Storm (Estonia), Lake Malawi - Friend Of A Friend (Cehia), Kate Miller-Heidke - Zero Gravity(Australia), Hatari - Hatrið mun sigra (Islanda), Serhat - Say Na Na Na (San Marino), Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi (Slovenia)

În semifinala a doua, din 16 mai, au intrat în concurs: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, ROMÂNIA, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta. Calificate: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaidjan, Danemarca, Norvegia, Elveția și Malta.

Urmărește LIVE concursul

 
 
Loading...