Ed Sheeran a electrizat atmosfera pe Arena Naţională. După două ore de recital, artistul britanic s-a refugiat departe de agitaţia oraşului, iar Click! a aflat unde îşi va petrecere timpul liber pe care îl are programat în România. Cântăreţul va rămâne în ţara noastră şi în următoarele zile, în agenda lui fiind trecut următorul concert la Praga, abia duminică (7 iulie).


Unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, aşteptat cu sufletul la gură de fanii din România, va poposi pe meleagurile mirotice şi în următoarele zile. Ed Sheeran a susţinut miercuri un concert la Bucureşti, acesta fiind pentru prima dată în ţara noastră. Tocmai că a marcat o premieră vizitând România, cântăreţul nu va pleca aşa repede cum ar fi făcut-o din altă ţară. Fotoreproterii Click! l-au surprins în trafic pe artistul britanic imediat după concertul de pe stadionul naţional unde a umplut tribunele. Alături de staff-ul său, solistul a fost escortat de echipaje ale poliţiei rutiere care l-au însoţit să ajungă cât mai repede la Snagov, acolo unde a ales să se cazeze.

case.jpg

case maramuresene complex turistic ed sheeran
Aşa arată pensiunea unde a ales să stea Ed Sheeran după concertul de la Bucureşti
Foto: Grădina Vlahiia /Facebook

Britanicul devenit milionar din muzică a refuzat să stea la hoteluri de 5 stele din Capitală şi a ales să se relaxeze în mijlocul naturii, drept dovadă s-a şi fotografiat în halat în livada complexului turistic Grădina Vlahiia. Solistul a fost primit ca un oaspete de seamă la ferma de la Snagov, un loc pitoresc unde proprietarii complexului turistic au adus case maramureşene ce servesc drept locuri de cazare. 

interior.jpg

ed sheeran case maramuresene interior
Interiorul caselor maramureşene unde artistul britanic şi echipa lui sunt cazaţi
Foto: Grădina Vlahiia /Facebook

Aici, camerele sunt botezate după frumoasele sate maramureșene de unde au fost aduse şi dotate cu toate utilităţile necesare confortului modern. Întregul complex a fost rezervat pentru artist şi echipa lui, iar proprietarii au anunţat deja că au închis ferma până duminică diminineaţă. Restaurantul, ca de altfel întregul complex vor fi redeschise publicului, duminică la prânz.      

Cu ce meniu de lux va fi răsfăţat Ed Sheeran

Dincolo de liniştea şi verdeaţa de care artistul britanic profită, el a fost invitat la un adevărat festin gastronomic în toate aceste zile, bucătarii locului fiind recunoscuţi pentru abilităţile lor culinare. Aperitive sofisticate din biban şi iepure, icre de somon şi spumă de vin alb, dar şi supa de pui de ţară cu tăieţei de casă îi vor răsfăţa papilele gustative artistului britanic.

masa_festiva.jpg

masa festiva gradina vlahiia snagov
Artistul britanic va fi răsfăţat cu preparate sofisticate, dar şi cu mâncăruri tradiţionale
Foto: Grădina Vlahiia /Facebook

La felul principal, chefii pot pregăti fără probleme, în funcţie de preferinţele culinare ale cântăreţului, antricol de viţel de lapte, piept de raţă de fermă, crap cu legume coapte, preparate cu paste şi fructe de mare, salate cu legume proaspete şi deserturi apetisante ca pavlova cu fructe de pădure sau tartă cu lămâie. 

nuferi.jpg

nuferi snagov
Pensiunea de la Snagov este o oază de linişte şi de verdeaţă
Foto: Grădina Vlahiia /Facebook

Să nu vă închipuiţi însă că Ed Sheeran a ales această variantă rustică întâmplător. El şi-a dorit să cunoască mai multe despre ţara noastră, unde se află pentru prima dată şi unde se pare că va mai rămâne câteva zile pentru a vizita şi alte locuri, înainte de a pleca spre Praga, următoarul său concert. 

Ed Sheeran a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, „Shape of You” şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify. 

 

Citeşte şi:

Ed Sheeran s-a căsătorit în mare secret. La eveniment au participat doar 40 de persoane

Întorc banii cu lopata, dar n-au încă 30 de ani

 

 

 

Loading...