Actorul Will Ferrell, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins sâmbătă la alergare pe marginea șoselei. În Los Angeles, California, a fost instituită starea de urgență, dar este permisă activitatea individuală în aer liber. Bilanțul epidemiei de COVID-19 la nivelul SUA era la 6 aprilie 2020, mai mult decât îngrijorătoare: 337.925 de persoane contaminate și 9.664 de decese.


Comediantul Will Ferrell, în vârstă de 52 de ani, i-a surprins pe paparazzi din Los Angeles, California, după ce a ieșit la jogging, sâmbătă la orele dimineții. Chiar dacă autoritățile statului California au cerut izolarea la domiciliu și distanțarea socială după ce bilanțul pandemiei ajunsese la 337.925 de persoane contaminate și 9.664 de decese, în SUA, Ferrell a profitat de articolul din decretul oficial care permite sporturile individuale și a făcut puțin sport.

Citește și:

O oră de alergare prelungeşte viaţa cu 7 ore

Tu ştii să alergi corect?

will_ferrell_jogging.jpg

Comediantul de peste doi metri înălțime a ieșit la sport echipat corespunzător
Comediantul de peste doi metri înălțime a ieșit la sport echipat corespunzător
foto: Profimedia

Will Ferrell a ieșit la alergat printre mașini

Actorul care are peste doi metri înălțime s-a echipat corespunzător pentru activitatea pe care o desfășura. Și-a pus pe cap o șapcă de baseball, și-a pus pe gambe două benzi elastice pentru compresie musculară, anti-cârcei și o genunchieră. La mână a avut un ceas care îi măsura pulsul, ritmul alergării și distanța pe care o parcurgea. Ferrell și-a pus niște ochelari de soare care trebuiau să îl facă de nerecunoscut și și-a luat un bidon roz plin cu lichid izotonic. Ferrell locuiește în izolare cu soția lui Viveca Paulin, cu care s-a însurat în 2000 și cu cei trei copii ai lor: Magnus (16 ani), Mattias (13 ani) și Axel (10 ani). Ferrel are două filme care urmează să fie lansate pe Netflix: ”Downhill” și ”Eurovision”. În plus, în ciuda izolării lucrează la cinci proiecte de televiziune și e nelipsit din emisiunile de comedie de la marile televiziuni, intervenind de cele mai multe ori telefonic sau prin teleconferință.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: