Nu se dezminte! Diva reușește să atragă atenția ori de câte ori iese din casă. Madonna (58 de ani) a scos-o pe fiica ei Lourdes „Lola” Leon (19 de ani) la Săptămâna Modei de la New York, pentru a lua parte la lansarea noii colecții semnate de Alexander Wang, designerul care îi este și bun prieten cântăreței. Ținuta ei provocatoare a reușit să întoarcă toate privirile, mai ales că prin bluza transparentă i se puteau vedea sânii.


N-ai zice că are aproape 60 de ani! Diva nu poate renunța la ținute provocatoare, care însă o fac să gafeze foarte des. Toți fotografii s-au aliniat în fața Madonnei și au surprins-o în ipostaze jenante, la Săptămâna Modei de la New York, acolo unde s-a dus cu fiica ei, Lola. Bluza transparentă i-a dat bătăi de cap controversatei blonde, sânii ei ieșind cu ușurință din corset. Outfit-ul buclucaș este semnat chiar de Alexander Wang, designerul pe care Madonna s-a dus să îl susțină la Săptămâna Modei. Fiind bună prietenă cu el, artista a încercat să îl promoveze purtând o ținută ieșită din comun, care să atragă privirile tuturor. Însă, sânii divei au „furat” tot show-ul. 

madonna.jpg

madonna sfarcuri saptamana modei
Madonna, alături de fiica ei Lola
Foto: Hepta

 

Ținuta extravagantă a Madonnei a făcut deliciul fotografilor prezenți la eveniment. Fiica divei a fost un pic mai cuminițică și a părut destul de plictisită pe tot parcursul prezentării de modă, deși mama ei încerca să o facă să se destindă. 

 
 
Loading...