Cine s-ar fi aşteptat? Întrebată care bărbat i-a plăcut cel mai mult în viaţa ei, Madonna a dat un răspuns la care nu s-ar fi aşteptat nimeni. Nu e vorba de fostul ei soţ, Sean Penn, sau de Warren Beatty, ci de un mare actor francez.


Cântăreaţa Madonna (56 de ani) îşi promovează ultimul album, “Real Heart”, prilej pentru divă de a face dezvăluiri neaşteptate. Cântăreaţa, care a fost văzută recent flirtând cu cântăreţul adolescent Justin Bieber, de numai 21 de ani, a povestit că bărbatul care a vrăjit-o cu adevărat a fost… Alain Delon. Actorul francez, care astăzi are 79 de ani, a cucerit-o de când era la vremea adolescenţei. “M-a sunat când eram la Copenhaga. Am fost foarte emoţionată, fiindcă îl iubesc. Nu l-am întâlnit niciodată, nu-l cunosc decât din filme”, a spus diva.

Alain Delon

Alain Delon, Madonna
Diva s-a îndrăgostit de Alain Delon din filme

Preferă să se cupleze cu tinerei

Cântăreaţa Madonna a dezvăluit recent de ce preferă însă să se cupleze numai cu bărbaţi mult mai tineri decât ea. “Eu sunt o persoană aventurieră şi duc o viaţă nebunească. Sunt o mamă celibatară cu patru copii. Bărbaţii de vârsta mea nu sunt adaptaţi la stilul meu de viaţă. Tinerii sunt aventurieri, mi se potrivesc”. După ce a divorţat de regizorul Guy Ritchie (46 de ani), cântăreaţa s-a cuplat numai cu tinerei: Jesus Luz (29 de ani), Brahim Zaibat (28 de ani), Timor Steffens (28 de ani).

 
 
Loading...
Citeste tot despre: