Concertul Madonnei de sâmbătă (23 ianuarie), de la Miami, a pus-o pe aceasta într-o lumină proastă după ce presa americană a acuzat-o că a copiat coregrafia, costumaţia şi chiar efectele speciale din show-ul lui Jennifer Lopez.


La finele anului trecut, revista americană Forbes îi aloca un număr special Madonnei pentru că a ajuns la o avere de un miliard de dolari. Cântăreaţa de 57 de ani a debutat în 1982 şi în cei 34 de ani de carieră „rareori a stat departe de scenă”. La începutul anului a demarat în trombă turneul mondial „Rebel Heart” şi, după ce în ultimele şapte zile şi-a pus în cap toţi fanii întârziind cel puţin o oră la spectacole, la Miami şi-a făcut alţi duşmani. Ea a apărut pe scenă într-un costum cu paiete şi a interpretat o piesă dansând provocator, în stilul divei latino Jennifer Lopez (46 de ani).

Conform New York Post, nu numai vestimentaţia Madonnei este inspirată de la Jennifer Lopez, ci întreg spectacolul. Jocul de lumini, numărul costumaţiilor (n.r. 8 costumaţii), vestimentaţia dansatorilor, decorurile şi efectele speciale, totul pare gândit după formatul spectacolului lui J.Lo din Las Vegas, de la Planet Hollywood. Jennifer Lopez are o avere de doar 320 de milioane de dolari.

Loading...
Citeste tot despre: