Arată în sfârşit aşa cum şi-a dorit dintotdeauna! Mariah Carey a dezvăluit recent cum a reuşit să scape de kilogramele în plus. Multă vreme a suferit pentru că se îngrăşase.


Mariah Carey (52 de ani) vrea să arate cât mai sexy pentru iubitul său mult mai tânăr, dansatorul Bryan Tanaka (37 de ani).
Cei doi au o relaţie de la sfârşitul lui 2016, după ce cântăreaţa s-a despărţit de miliardarul James Packer (52 de ani). Pentru Bryan, Mariah a tras cu disperare ca să slăbească. 
Diva a povestit recent într-un interviu de televiziune cum a reuşit să scape de 32 de kilograme. 
Mariah ajunsese să cântărească 90 de kilograme după ce i-a născut pe gemenii Monroe şi Moroccan, care au în prezent vârsta de 9 ani. 
Cântăreaţa spune că a încercat toate metodele din lume ca să scape de kilogramele în plus şi nimic nu a dat rezultate până ce a descoperit o dietă specială numită dieta Purple. 
Aceasta ­constă în consumarea a unui maximum de produse violete. Timp de trei zile, în fiecare săptămână, nu a mâncat decât struguri violet, fructul pasiunii, conopidă violet, prune, sparanghel violet, cartofi violet, varză violet, smochine violet, orez şi grâu violet, porumb violet, fasole violet, mure. 

foto_ff2_thumbnail_copy.jpg

În prezent are trupul sexy şi 58 de kilograme
Foto: Getty Images

Aceste alimente aduc mari beneficii organismului. Elimină inflamaţiile, cresc elasticitatea pielii, reduc hipertensiunea şi au mult mai puţine calorii. 
Însă, atenţie, nu trebuie mâncate tot timpul, fiindcă nu produc suficiente proteine atât cât are nevoie corpul. 
Mariah a urmat dieta ţinând mereu legătura cu medicul şi a ajuns să-şi facă trupul sexy aşa cum şi-a dorit. 
Diva a debutat în 1990 cu un album sub îndrumarea lui Tommy Mottola (71 de ani). El i-a fost soţ între 1993-1998. 
A fost căsătorită a doua oară cu rapperul Nick Cannon (40 de ani), între 2008-2016. Din această căsnicie au rezultat gemenii. Diva are o avere de 320 milioane de dolari.
 
 
Loading...