Un alt cuplu celebru anunță că s-a luptat cu virusul ucigaș. După Idris Elba și soția lui, Sabrina, tenorul italian Andrea Bocelli și familia sa sau capete încoronate precum Prințul Charles sau Prințul Albert de Monaco, acum aflăm despre Marion Cotillard și soțul ei, regizorul Guillaume Canet, că sunt diagnosticaţi cu Covid-19.


Cineastul Guillaume Canet a dezvăluit într-un interviu pentru Canal+ că el şi soţia sa, actriţa Marion Cotillard, au fost afectaţi de coronavirus. El a spus că "a avut mult noroc", pentru că a fost vorba despre o "formă uşoară" a virusului. Cei doi artişti sunt prudenţi însă: "Acum, nu ştim dacă îl putem contracta din nou", potrivit Le Figaro

Foarte prezent de la începutul epidemiei, Guillaume Canet apare des pe Instagram pentru a se întâlni şi a discuta cu cadrele medicale. În intervenţiile sale, el informează cu privire la distanţare, simptome, tratamente, dar şi despre situaţia delicată a spitalelor. Pe 3 mai, actorul a cântat pentru cadrele medicale din Nantes. O performanţă apalaudată de Marion Cotillard. Actriţa a fost şi ea activă pe reţelele de socializare. Ea a donat un scaun, amintire de pe platourile de filmare de la "Public Enemies", la tombola caritabilă Stars Solidaires. 

Marion Cotillard, premiată cu Oscar pentru rolul Edith Piaf din „La môme” (2007), a jucat în filmul "Contagion", de Steven Soderberg, unde a interpretat un medic epidemiolog. 

Canet a jucat, cel mai recent, în „Au nom de la terre”. Este cunoscut din filme ca „The Beach” (2000), „Jeux d'enfants” (2003), „Double Vies” (2018) şi „La Belle époque” (2019). Ca regizor, a semnat, între altele, „Les petits mouchoirs” (2010) şi continuarea, „Nous finirons ensemble” (2019), ambele cu Lellouche în distribuţie, şi „Rock’n’roll” (2017).

Loading...