Unul dintre cei mai cunoscuți și carismatici actori de la Hollywood, Matthew McConaughey, cunoscut atât pentru rolurile deținute în fimele de comedie, pelicula "Lupul de pe Wall Street", dar și serialul "True Detective", se gândește serios să se implice în scena politică din Statele Unite ale Americii.


Invitat să participe la podcastul "The Balanced Voice", Matthew a vorbit cu sinceritate atât despre cariera sa de actor, cât și despre aspirațiile sale de a deveni un politician apreciat de locuitorii Texasului. Întrebat despre eventualitatea acestei candidaturi, actorul a răspuns afirmativ: "Mă gândesc cu adevărat la asta. Mă întreb care este rolul meu în calitate de lider", a explicat actorul în vârstă de 51 de ani. "Pentru că mă gândesc că am lucruri de învăţat şi de împărtăşit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viaţa mea?", a continuat acesta. 

Matthew McConaughey a adus în discuție ambiţiile sale politice în noiembrie, anul trecut. "Nu ştiu, nu depinde de mine. Stă în mâinile oamenilor", a declarat el în emisiunea "Hugh Hewitt Show". "Politica nu funcţionează în acest moment, după părerea mea. Şi atunci când clasa politică îşi va redefini obiectivul, va fi foarte interesant", a sugerat el. 

Matthew McConaughey, un familist convins

Matthew McConaughey, 51 de ani, are o avere de peste 140 de milioane de dolari și este un familist convins. El este însurat din 2012 cu Camila Alves, care i-a dăruit trei copii, pe Levi, 12 ani, Livingston, 8 ani și Vida 11 ani. El a debutat în cinematografie după ce a terminat Universitatea din Texas și este licențiat în Științe. Puțină lume știe că McConaughey este profesor de Științe la Colegiu și că atunci când nu este prins la filmări, el predă copiilor în timpul cursurilor de vară și este extrem de iubit în rândul generației tinere.

 

 
 
Loading...