Kylie Jenner (18 ani) este cea mai mică dintre surorile Kardashian, dar se bucură de celebritate în ciuda vârstei fragede. Bruneta este pasionată de modă și de ultimele tendințe în materie de frumusețe. Vedeta a pozat într-o ședință foto incendiară, în care „mimează” un show erotic veritabil. Ținutele purtate de Kylie sunt sumare și îi expun formele voluptoase care au consacrat familia Kardashian.


Kylie Jenner o prinde din urmă pe sora ei mai mare Kim Kardashian (34 de ani). Focoasa brunetă a arătat tot ce are în dotare într-o ședință foto erotică realizată de Steven Klein pentru revista americană Interview. Mezina familiei Kardashian și-e expus fundul într-o serie de haine care aduc aminte de ținutele starletelor porno.

kylie_2.jpg

kylie jenner goala show erotic
Mezina familiei Kardashian a „călărit” un model
Foto: Instagram/Kylie Jenner

 

Kyle și-a schimbat și look-ul pentru această ședință foto inedită și a purtat o perucă în stil bob de culoare șaten deschis. Vedeta este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu toate proiectele în care este implicată. Mezina familiei Kardashian a publicat imaginile erotice din revista Interview pe contul ei de Instagram, spre deliciul admiratorilor ei.

kylie_3.jpg

kylie jenner fund gol
Kylie Jenner și-a etalat posteriorul
Foto: Instagram/Kylie Jenner

 

Într-una din poze, Kylie Jenner este îmbrăcată într-un costum de piele care îi lasă posteriorul dezgolit. O altă poză inedită o surprinde „călărind” un bărbat, într-o poziție foarte sexy. Imaginile erotice s-au bucurat de un real succes pe internet. Fanii lui Kylie au răsplătit-o pe Instagram cu mii de aprecieri și comentarii.

Imaginea scandaloasă: Poziție sexy într-un scaun cu rotile

550_kylie_jenner_interview_120115.jpg

kylie jenner scaun cu rotile
Această imagine a stârnit un adevărat scandal pe internet
Foto: Interview Magazine

 

Cu toate acestea, una dintre imagini a stârnit un adevărat scandal. Este vorba despre fotografia în care Kylie Jenner apare în scaun cu rotile, îmbrăcată într-un body sexy confecționat din piele. Persoanele cu dizabilități s-au simțit foarte jignite de ipostaza în care a pozat vedeta și au „certat-o” pe Twitter.

„De asta nu o plac pe Kylie Jenner. Un scaun cu rotile din aur? Handicapul nu este ceva luxos”, „Eu plâng de fiecare dată când încerc să mă dau jos din scaunul cu rotile, iar Kylie Jenner folosește acest handicap în numele modei”, „Modelele cu dizabilități nu pot să lucreze în modeling, dar dacă se urcă Kylie Jenner într-un scaun cu rotile este foarte sexy”, acestea sunt unele dintre mesajele pe care le-au publicat internauții pe Twitter. 

 
 
Loading...