Celebrul actor Michael Caine a decis să-și schimbe numele după ce a avut numeroase probleme în călătoriile cu avionul. Admiratorii acestuia nu trebuie însă să-și facă griji deoarece noul său nume este...tot Michael Caine.


Numele real al actorului în vârstă de 83 de ani este Maurice Micklewhite și până în momentul de față, acesta fusese trecut pe pașaport, după cum relatează DailyStar.co.uk. Săturat să tot fie mereu întrebat în orice aeroport de ce are două nume diferite, actorul a decis în cele din urmă să și-l schimbe pe baza unui sondaj. 

"Mi-am schimbat numele atunci când a început toată problema asta cu ISIS", a declarat Michael Caine. În aeroport lucrurile se desfășurau mereu în felul următor: "«Bună ziua domnule Claine», iar eu îi dădea imediat un pașaport cu un nume diferit. Procedura putea să dureze și o oră. Așa că mi-am schimbat numele". 

Michael Caine, care este câștigător a două Premii Oscar, și-a folosit numele de scenă încă de la începutul carierei sale de actor, din anii '50.

 

 
 
Loading...