În sfârşit şi-au spus “da”! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit recent în mare secret. Nunta a avut loc în casa lor din Franklin, Tennessee. Au fost lângă ei doar rudele foarte apropiate.


Fotografii în care actorii Miley Cyrus (26 de ani) şi Liam Hemsworth (28 de ani) apar tăind tortul de la nunta lor i-au dat de gol. Pozele, puse recent pe reţelele sociale, au fost făcute duminică, 23 decembrie. Miley era îmbrăcată într-o rochie pe jumătate albă, pe jumătate neagră. Liam purta un costum negru foarte elegant. În fotografie mai apare mama divei, Tish.

m215_profimedia-0345608469.jpg

Casa în care a avut loc nunta
Foto: Profimedia/ Getty Iimages

 

La nuntă au mai fost prezenţi fraţii mirelui, Chris, de 35 de ani, şi Luke, de 37 de ani. De asemenea, nu au lipsit surorile miresei, Noah, de 18 ani, şi Brandi, de 31 de ani. La masă s-au servit în principal sandvişuri cu pui de la restaurantul Big Shake’s Hot Chicken and Fish din Franklin.

Nu se ştie dacă cei doi au semnat un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averile. Miley Cyrus, cunoscută mai ales pentru prestaţia din serialul “Hannah Montana”, are în conturi 160 de milioane de dolari.

miley_cyrus_liam_nunta.jpg

Foto: arhivă personală

 

Liam, binecunoscut pentru rolul din serialul “Vecini”, are o avere de numai 16 milioane de dolari. Miley şi Liam au avut o relaţie cu năbădăi. Până nu demult, ei au locuit împreună cu şapte câini, doi porci şi doi cai de statură mică în vila din Malibu, care a fost arsă din temelii de incendiile necontrolate din noiembrie.

m315_foto-3-2-col-7822244-6.jpg

Poza în care se pregătesc să taie tortul la nuntă a făcut înconjurul lumii
Foto: Profimedia/ Getty Iimages

 

S-au îndrăgostit de când s-au văzut prima oară, în anul 2010. În 2012, Liam a cerut-o de soţie pe Miley şi s-au logodit. Doi ani mai târziu s-au despărţit şi ea a luat-o razna. Se despuia în pielea goală şi se droga, făcându-se adesea de râs. S-a potolit după ce s-au împăcat în 2015. Din 2016 au devenit de nedespărţit. După ce au pierdut casa din Malibu, luna trecută, s-au gândit că a venit timpul să nu mai trăiască împreună fără să fie căsătoriţi. Ei au decis apoi că cea mai frumoasă zi de căsătorie este duminica de dinaintea Crăciunului.

La 45 de ani, Heidi Klum s-a logodit cu iubitul de 29 de ani

„Am spus da!” A scris recent supermodelul german Heidi Klum pe reţelele sociale. Diva, de 45 de ani, a recunoscut, astfel, că s-a logodit cu iubitul său, Tom Kaulitz, de 29 de ani, chitaristul trupei Tokio Hotel.

m415_foto-4-2-col-gettyimag.jpg

Foto: Profimedia/ Getty Iimages

Ea speră că a treia căsătorie va fi mai cu noroc. Heidi a fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002. Din 2005 până în 2014, diva a fost măritată cu cântăreţul Seal.
Heidi Klum are 4 copii: Leni, de 14 ani,  Johan, de 12 ani, Henry, de 13 ani, şi Lou, de 9 ani. Klum şi Kaulitz şi-au făcut publică relaţia în mai, anul acesta.
 
 
Loading...