Chiar dacă e numai pielea şi osul, Miley Cyrus (22 de ani) susţine că mănâncă în cantităţi industriale atunci când se pune la masă! Recent ea a fost surprinsă în timp ce lua prânzul cu iubitul ei Patrick Schwarzenegger (21 de ani) la o terasă din Miami.


 Când a deschis gura să ia o ditamai îmbucătura, fotografii s-au speriat. Nu numai că i-au troznit fălcile mai ceva ca la crocodil, dar a înfulecat pe nemestecate dumicatul imens de gogoaşă.

Însă Miley nu e singura care când vede mâncare în faţa ochilor face urât. Mark Wahlberg, Vince Vaughn, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Britney Spears şi comicul Billy Crystal sunt pe lista celor pe care nu ţi-ai dori să îi inviţi la masă pentru că îţi piere cheful de mâncare. Pentru că nu sunt prea familiarizaţi cu regulile codului bunelor maniere. Ce vrei, când ţi-e foame bagi în tine!

Diana Dumitrescu papă ca o vrăbiuţă

Dacă peste Ocean foamea face prăpăd printre fiţele de la Hollywood, vedetele de la noi joacă în altă categorie. Actriţa Diana Dumitrescu (31 de ani) a fost surprinsă ciugulind ca o vrăbiuţă în Centrul Vechi, din Bucureşti, iar Cabral Ibaka (37 de ani) savurează pe îndelete un copan de pui picant, în mall.

Nici unul dintre ei nu se grăbeşte şi e atent la cum mănâncă. La fel face şi Manuela Fedorca (43 de ani). În cazul soţului Elenei Băsescu, Syda (Bogdan Ionescu), e drept foamea îşi spune cuvântul şi „gustărica” intră mai bine dacă e mâncată în picioare, pe nemestecate.

diana-dumitrescu.jpg

diana-dumitrescu
Diana Dumitrescu (31 de ani)

 
 
Loading...