Fostul „îngeraș” Victoria’s Secret a pozat în ipostaze incendiare, pentru un calendar sexy. Miranda Kerr (32 de ani) și-a etalat tot ce are în dotare, într-un costum de baie provocator. A renunțat chiar și la sutien de dragul ședinței foto. Modelul originar din Australia nu s-a sfiit să se dezbrace în fața camerelor de fotografiat.


Fosta iubită a lui Orlando Bloom (38 de ani) a pozat sexy pentru calendarul revistei LOVE. Miranda Kerr și-a etalat silueta suplă într-o serie de ținute foarte sumare. În timpul ședinței foto, frumoasa șatenă a făcut striptease, spre deliciul fanilor ei.

Îmbrăcată într-un corset transparent, Miranda a pozat seducător pentru calendarul sexy. Modelul a purtat și un costum de baie negru, care îi expune sânii. Ședința foto a fost filmată, iar Kerr poate fi admirată făcând striptase pentru camerele de fotografiat, relatează cotidianul britanic Mirror. Videoclipul a fost realizat de către Doug Inglish și include editorialul de modă al lui Ryan Hastings. Alături de fostul „îngeraș”, în calendar mai apar și alte nume de calibrul precum Gigi Hadid, Emily Ratajkowski și Kris Jenner.

Urmărește aici videoclipul sexy cu Miranda Kerr

 
 
Loading...