Momentele jenante de la televizor fac deliciul telespectatorilor, însă această prestație a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. S-a întâmpla la emisiunea franceză „Vendredi Tout Es Permis”, iar Laury Thilleman (24 de ani), model și prezentatoare, a vrut să-și demonstreze talentul la bară, cu excepția faptului că această „cascadorie” nu i-a ieșit de loc.


A fost un momet dureros la propriu. Laury Thilleman, fostă Miss Franța,  vrut să danseze la bară, însă s-a făcut de râs și i-a dat emoții prezentatorului emisiunii „Vendredi Tout Es Permis”. În timp ce încreca să-și demonstreze talentul, Laury a căzut aproape în cap. Din fericire, a scăpat fără răni serioase și a râs pe seama incidentului, așa cum au făcut-o toți cei prezenți, relatează metro.co.uk

Le-a dat emoții tuturor, dar Laury Thilleman i-a asigurat pe telespectatori că este bine și că nu s-a lovit foarte rău. Prezentatorul emisiunii a pus-o chiar să spună câte degete are ridicate, pentru a fi sigur că nu i s-a întâmplat nimic fostei Miss Franța. Cu siguranță, momentul jenant a fost pe placul telespectatorilor, însă Laury Thilman a avut noroc că nu s-a lovit grav.

 
 
Loading...