Mai mulți petrecăreți amețiți de aburii alcoolului susțin că l-au întâlnit pe celebrul actor Morgan Freeman în stațiunea spaniolă Magaluf, celebră pentru orgiile sexuale și petrecerile dezlănțuite ale turiștilor.


Mai multe selfie-uri cu turiști entuziasmați că l-au întâlnit pe Morgan Freeman au fost răspândite pe rețelele de socializare, după cum precizează Daily Star. Magaluf mai este renumită și pentru consumul de narcotice sau alte substanțe care îți tulbură simțurile. De aici, nu mai este decât un pas până să ți se pară că zărești o personalitate cunoscută, când de fapt este doar cineva asemănător.

sosie_freeman_1.jpg

morgan freeman
"Nu-mi vine să cred l-am întâlnit pe Morgan Freeman"
Foto: Twitter

Printre petrecăreți s-a strecurat un bărbat care seamănă foarte bine cu Morgan Freeman, dar mai multe persoane, puțin prea entuziasmate și poate după consumul mai multor pahare cu alcool, s-au grăbit să se fotografieze cu el, spunând pe rețelele de socializare că l-au întâlnit pe celebrul actor.

sosie_freeman_2.jpg

Mai mulți turiști din Magaluf l-au confundat pe acest bărbat cu Morgan Freeman
Foto: Twitter

„Nu-mi vine să cred că l-am întâlnit pe Morgan Freeman”, a scris o tânără, indusă profund în eroare de bărbatul foarte zâmbăreț și deloc deranjat de confuzie.

 
 
Loading...