Este proprietara conglomeratului francez Louis Dreyfus Commodities și a clubului de fotbal Omlypmique de Marseille. Cunoscuta multi-miliardară are 53 de ani, dar asta nu a oprit-o să își dorească să dea naștere unei noi vieți.


Surpriza a fost și mai mare atunci când a aflat că este însărcinată cu gemeni, potrivit dailymail.co.uk. Văduva celebrului om de afaceri Robert Louis-Dreyfus, Margarita Louis-Dreyfus mai are un set de gemeni și urmează să devină, din nou, mamă, la începutul lunii aprilie.

robert_louis-dreyfus.jpg

robert louis-dreyfus
Robert Louis-Dreyfus a decedat în 2009
foto: AP

 

Margarita și Robert Louis-Dreyfus s-au măritat în anul 1992 și au împreună trei fii, pe Eric și gemenii Kyril și Maurice. În 2009, omul de afaceri a murit de leucemie, iar în prezent, Margarita și-a refăcut viața alături de bancherul elvețian Philipp Hildebrand, în vârstă de 52 de ani, însă nu a confirmat că bebelușii pe care urmează să îi aducă pe lume sunt ai lui.

margarita_louis_dreyfus_philipp_hildebrand.jpg

margarita louis-dreyfus philipp hildebrand
Margarita Louis-Dreyfus (53 de ani), alături de actualul ei partener, Philipp Hildebrand (52 de ani)
foto: AP

 

Într-o declarație oficială făcută prin intermediul companiei ei, multi-miliardara a confurmat că plănuiește să își păstreze îndatoririle de proprietară până la naștere, când își va lua un concediu post-natal de scrută durată, iar spre sfârșitul lunii aprilie va reveni la locul de muncă, cu program întreg.

Cine este Margarita Louis-Dreyfus

margarita_louis-dreyfus1.jpg

margarita louis-dreyfus
Margarita Louis-Dreyfus (53 de ani) s-a născut în Rusia
foto: AP

 

S-a născut în Rusia, însă a căpătat cetățenie elvețiană prin intermediul primei ei căsători, înainte de a-l întâlni pe Robert. Ulterior, cei doi s-au cunoscut în timpului unui zbor din Londra spre Zurich. După ce s-au căsătorit, Margarita a început să se implice în afacerea soțului ei. Înainte de a deceda, Robert a deschis un cont al familiei numit Akira BV, pe care i l-a încredințat ei. După tragicul eveniment, Margarita a rămas cu 81% din afacerea lui, Louis Dreyfus Commodities, una dintre cele mai mari companii de bunuri agriculturale.

 
 
Loading...