Polly Anther își dezvăluie o latură ascunsă a personalității sale. În spatele îndrăznelii sale de a fi fotografiată aproape dezbrăcată, tânăra model mărturisește că s-a ascuns cândva o anxietate care o împiedica să își urmeze visul.


Când era mai tânără, visa să devină model, dar nu și-a imaginat niciodată că visul ei se va îndeplini. Era prea timidă. Acum, are 21 de ani și a căpătat suficientă încredere în propriul corp încât să pozeze dezbrăcată.

Tânăra mărturisește că anxietatea a împiedicat-o întotdeauna să facă ceea ce-și dorește. „Eram mereu atât de îngrijorată de orice și mi se părea dificil să vorbesc cu oamenii pentru că eram prea timidă.” De asemenea, Polly spune că mereu s-a considerat scundă și nu era nici cea mai slabă dintre prietenii ei. I se părea hilar că își dorește să devină model când avea asemenea defecte.

fetttish_model_600.jpg

polly anther sexy model
Polly spune că mereu s-a considerat scundă.

Paradoxal, exact modellingul a fost cel care a ajutat-o să capete mai multă încredere de sine. Azi, nu mai are niciun fel de inhibiții când vine vorba să-și etaleze corpul aproape dezbrăcat în fața camerelor foto. Polly a intrat în industria modellingului la vârsta de 16 ani. Doi ani mai târziu, deja poza în ținute tot mai îndrăznețe. Ea studiază, în prezent, designul lenjeriei intime la Universitatea De Montfort din Leicester și chiar își face singură propriile piese vestimentare.

Mai mult decât atât, Polly afirmă că iubitul ei o susține în ceea ce face și nu are nicio problemă cu faptul că pozează dezbrăcată în fața camerelor. Cel mai mult îi place să poarte haine din latex datorită texturii sale și pentru că simte că îi conferă putere.

fffetish_model_600.jpg

polly anther model
Modellingul a fost cel care a ajutat-o să capete mai multă încredere de sine.
 
 
Loading...