Este fără doar și poate regina supremă a modei! Naomi Campbell (49 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, la o petrecere caritabilă, sâmbătă (14 septembrie). Bruneta a purtat o rochie neagră, extrem de transparentă, care i-a evidențiat silueta suplă.


Devoratoarea de bărbați celebri, așa cum a fost numită Naomi Campbell, este în continuare una dintre cele mai apreciate manechine din lume. Arată și acum ca la 20 de ani, așa că își permite să nu poate lenjerie intimă și să opteze pentru ținute care să le taie respirația celor care au norocul să o vadă. Naomi Campbell și-a evidențiat picioarele interminabil de lungi, pe covorul roțu de la British Museum, unde a avut loc o gală caritabilă de modă.

Naomi Campbell, răvășitoare la gala caritabilă „Fashion For Relief”

naomi-campbell-2.jpg

Naomi Campbell la Fashion For Relief 2019
Naomi Capmbell a purtat o rochie sexy
Foto: Profimedia

 

Evenimentul „Fashion For Relief” a fost organizat pentru strângerea de fonduri pentru persoanele defavorizate. Focoasa brunetă a avut o coafură și un machiaj în stilul anilor '60, care aduce aminte de Jakie Kennedy. 

Manechinul a purtat o rochie decoltată până la buric, cu apicații din paiete. Decupajul sexy al ținutei i-a lăsat posteriorul la vedere, iar Naomi Campbell a știut cum să întoarcă toate privirile la eveniment. Gala „Fashion For Relief” a inclus și o defilare de modă, dar și o licitație, fiind parte a evenimentelor organizate în cadrul Săptămânii Modei de la Londra. 

Naomi Campbell a organizat deja evenimente de acest fel la New York, Londra, Cannes, Moscova, Mumbai şi Dar es Salaam. Fondurile au fost strânse pentru victimele uraganului Katrina, tsunamiul din Japonia sau cutremurului din Haiti, între altele, potrivit news.ro. De această dată, Campbell, care a crescut în sudul capitalei britanice, a ales drept asociaţii partenere UNICEF şi fondurile Primăriei din Londra, destinate să încurajeze mobilitatea socială a tinerilor londonezi defavorizaţi.

 

Citește și

Naomi Campbell, «devoratoarea de bărbaţi», face noi victime la Hollywood! Pe cine a pus ochii

Un cântăreț de 25 de ani se laudă că a cucerit-o pe Naomi Campbell: «Sexul cu ea e năucitor!»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...