Nebunie vestimentară la gala Gala Muzeului Metropolitan de Artă din New York (MET)! Vedetele au venit în costumații ciudate extravagante.


Nebunie vestimentară la Gala Muzeului Metropolitan de Artă din New York (n.r. MET), care a avut loc luni, 13 septembrie. La evenimentul caritabil anual, care a revenit după ce a fost anulat în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19,  Rihanna (33 de ani) a venit însoțită de actualul iubit rapperul A$AP (32 de ani) și amândoi au purtat creații Balenciaga. Aceasta a fost prima apariție la un eveniment oficial a celor doi, în calitate de cuplu. Amândoi au avut costumații ciudate, dar el chiar a șocat într-o ținută colorată.

Măștile au fost prezente

Vedeta de televiziune Kim Kardashian (40 de ani) a venit cu o imitatoare a lui Kanye West la gala MET, îmbrăcate identic, cu măști ciudate pe față. Rapperul Kanye West (44 de ani) nu o mai urmărește pe Kim Kardashian pe Instagram. A scos-o de pe toate cele 12 conturi ale sale. Ben Affleck (49 de ani) și Jennifer Lopez (52 de ani) au fost și ei prezenți la gala MET. Ei au atras atenția tuturor pentru că s-au sărutat în timp ce purtau măști pe față. Nebunie vestimentară la gala Gala Muzeului Metropolitan de Artă din New Yor (MET)!

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: