Majoritatea fanilor lui George Michael au lansat grave acuzații la adresa lui Fadi Fawaz, unii dintre ei chiar incriminându-l. Nici polițiștii nu îl exclud încă de pe lista suspecților, urmând ca detectivii să-l interogheze. Familia fostului iubit al artistului îi ia însă apărarea.


Nepotul de origine australiană al lui Fadi, Josh Fawaz (28 de ani), este total împotriva acuzațiilor vehiculate în ultimul timp și este ferm convins că Fadi nu i-ar fi făcut niciodată vreun rău lui George Michael, după cum informează Daily Star.

josh_fawaz.jpg

josh fawaz
Josh Fawaz, nepotul lui Fadi
Foto: Twitter

 „Nu am văzut niciodată un bărbat care să plângă atât de mult. Fadi m-a sunat pentru a-mi spune: «Ce-o să mă fac acum fără el?» Au petrecut aproape fiecare zi împreună timp de șase ani. A fost foarte supărat și a plâns la căpătâiul lui George, chiar cred că l-a găsit mort. Toți aruncă vina pe Fadi, dar asta e o prostie. Nu era nimic altceva decât iubire în acea relație. N-a profitat niciodată de el și nici nu i-ar fi făcut vreun rău”, a declarat nepotul lui Fadi Fawaz.

Fadi urmează să fie în perioada următoare interogat pentru a doua oară de detectivi, ancheta fiind în continuare în desfășurare. Cauza morții artistului încă este necunoscută, dar este posibil ca celebrul cântăreț să fi devenit dependent de heroină în ultimele luni din viață.

 
 
Loading...