Katy Perry este cea mai înfocată susţinătoare a lui Hillary Clinton. După ce a declarat că va merge goală la vot, cântăreaţa a ales un costum inedit pentru Halloween. Bruneta s-a “transformat” în candidata democrată la preşedinţia SUA.


Graţie mai multor ore petrecute la machiaj, solista a reuşit o ”transformare” spectaculoasă, ce i-a permis să o imite foarte bine pe fosta primă doamnă a Americii. În joc, a intrat şi iubitul cântăreţei, actorul Orlando Bloom, care s-a “deghizat” în Bill Clinton.

Katy Perry a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie în care ţine un pahar de martini în mână şi stă pe un scaun de machiaj. Ea purta o perucă blondă, un mulaj facial prostetic extrem de convingător şi un costum clasic roşu.

”Particip la o mică petrecere premergătoare, înainte să ocup Biroul Oval de la Casa Albă”, a scris Katy Perry, glumind, în textul care însoţeşte imaginea.

spl1382053_001.jpg

petrecere halloween katy perry hillary
Orlando şi Katy s-au prezentat deghizaţi în acest fel la petrecerea de Halloween organizată de actriţa Kate Hudson
foto: Splash

Vedeta americană s-a prezentat deghizată în acest fel la petrecerea de Halloween organizată de actriţa Kate Hudson, vineri seară, la Los Angeles. Falşii ”soţi” Clinton au fost însoţiţi de false gărzi de securitate.

 

 
 
Loading...