Scandal! Nicole Kidman a fost foarte criticată de australieni pentru că nu respectă regulile. Actriţa a sosit în Australia, cu soţul şi cu fiicele în urmă cu 3 zile, şi nu a stat în carantină.


”Bogaţii nu respectă regulile!”, s-au revoltat australienii. Actriţa Nicole Kidman (53 de ani) a sosit la Sydney, cu avionul, din Tennessee, SUA, pentru a turna în Australia pentru serialul tv ”Nine Perfect Strangers”. A venit însoţită de soţul său, Keith Urban, de 53 de ani, şi de cele două fiice ale lor, Sunday, de 12 ani, şi Faith, de 9 ani. 
Sosirea lor a provocat scandal, fiindcă nu au stat 14 zile în carantină, în unul dintre hotelurile acceptate de guvern, aşa cum cere legea locală în condiţiile pandemiei de COVID-19.

În loc să suporte carantina, cum sunt obligate toate persoanele care vin din afară, în Australia, Kidman şi familia au primit aprobarea de la guvern să se autoizoleze în casa lor de 6,5 milioane de dolari.

Şi, după ce au ajuns acolo, au şi ieşit la plimbare pe proprietatea lor australiană de 45 de hectare.

Australienii au protestat fiindcă s-au înmulţit cazurile de infectare în ultima vreme, înregistrându-se 374 noi cazuri peste noapte numai în statul Victoria. 
Până în prezent, în Australia s-au înregistrat 12.069 de cazuri de îmbolnăvire şi 123 de decese provocate de COVID-19.

Nicole şi Keith au o avere de 320 de milioane de dolari.

 

Citeşte şi

Wow! Ce bine arată Nicole Kidman (51) în costum de baie. Are silueta unei adolescente

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

 
 
Loading...