O proprietate din mediul rural a celebrului cuplu Beckham a ajuns în paragină după ce lucrările de construcție au fost abandonate de muncitori. Casa riscă efectiv să se scufunde în noroi. Proiectul valorează peste șase milioane de euro.


Jurnaliștii de la The Mirror au surprins câteva fotografii cu domeniul deținut de David și Victoria Beckham, iar peisajul este complet dezolant. Planurile de renovare a locuinței lor de la țară au fost blocate, iar acum, utilajele și uneltele de construcție au fost abandonate, în timp ce casa riscă să se afunde pe zi ce trece într-o baie de noroi.

casa_beckham_1.jpg

beckham casa
Uneltele și utilajele au fost abandonate de muncitori
Foto: The Mirror

În ciuda faptului că celebrul cuplu a angajat alți arhitecți, aceștia s-au lovit la rândul lor de problema birocrației care le-a amânat proiectul. Definitivarea casei visurilor soților Beckham mai are de așteptat. Ei se așteaptă la o locuință cu nouă dormitoare și un bazin de înot. Ei și cei patru capii ai lor ar fi vrut să se mute în noua casă în această vară, dar cum totul este în paragină, și-au petrecut ultimele săptămâni în proprietatea din Los Angeles.

casa_beckham_2.jpg

beckham casa
Cuplul Beckham ar fi dorit să se mute în noua casă vara aceasta
Foto: The Mirror

Până când consiliul local le va da aprobarea de construcție, muncitorii vor trebui să-și lase utilajele în standby, mai ales că autoritățile trebuie să analizeze dacă planurile cuplului Beckham nu afectează în vreun fel mediul înconjurător.

 
 
Loading...