Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, este cunoscut pentru excesele pe care le făcea în tinereţe, dar şi pentru caracterul volatil. Nimeni nu şi-l poate imagina pe rockerul excentric, fost membru al formaţiei de heavy metal Black Sabbath, răpus doar de o simplă pneumonie, ţinând cont că el a “supravieţuit” ani întregi petrecuţi în turnee, înconjurat de alcool şi diferite subtanţe interzise. Iată că vârsta îşi spune cuvântul şi Ozzy este nevoit să accepte că nu mai are forţa pe care o avea odinioară.


Ozzy Osbourne a fost nevoit să anuleze mai multe concerte din cauza faptului că s-a îmbolnăvit de pneumonie. Se pare că tratamentul nu îşi face efectul aşa cum fmailia artistului s-ar fi aşteptat, iar managementul nu a avut de ales şi a anulat nu doar concertele din Europa, ci şi cele programate în Sydney, Melbourne, Auckland, în luna martie.

Admiratorii cântăreţului s-au îngrijorat atunci când au aflat veştile, ţinând cont că nu Ozzy a fost cel care a făcut anunţul, ci soţia acestuia, care a subliniat că artistul trece prin moment cu adevărat dificile. Potrivit mirror.co.uk, doctorii l-au sfătuit pe artist să stea departe de scenă cel puţin şase săptămâni.

În ultima perioadă cântăreţul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, în toamna anului trecut suferind o intervenţie chirugicală din cauza unei infecţii la mână. Şi atunci a fost nevoit să amâne o serie de concerte care ar fi trebui să aibă loc în Marea Britanie. Se pare că o viaţă întreagăm trăită sub deviza “sex, drugs and rock’n’roll” începe să îşi lase amprentele asupra stării lui Ozzy.

Ozzy Osbourne şi Sharon trăiesc o poveste de dragoste atipică

Nu de puţine ori soţia lui Ozzy, Sharon a făcuit afirmaţii pe care mulţi dintre oameni le-ar considera bizare. Ea a povestit despre viaţa alături de unul dintre cei mai cunoscuţi staruri rock şi a mărturisit că au fost multe momente în care a fost la un pas de a renunţa. Cele mai multe conflicte din cadrul cuplului au pornit de la infidelitatea de care artistul a dat dovadă în repetate rânduri.  Ea a susţinut căa  fost înşelată de nenumărate rânduri de partenerul de viaţă. În plus, acesta s-a internat la o clinică specializată în tratarea dependenţelor atunci când a realizat că nu doar stupefiantele sunt slăbiciunea lui, ci şi femeile mult mai tinere decât el.

ozzy-osbourne-and-sharon-osbourn.jpg

Sharon şi Ozzy sunt căsătoriţi din 1982
Foto: GettyImages

Confrom Daily Mail,mariajul lor a trecut prin momente dificile, iar în 2016 cuplul s-a aflat în centrul unui scandal legat de adulter, dar se pare că Sharon este hotărâtă să nu lase micile sau marile probleme să stea în cale împlinirii lor matrimoniale.

 într-un interviu acordat publicației The Telegraph, Sharon a declarat: “Au fost șase la număr, o adolescentă din Rusia, o maseuză din Anglia, una de aici, din America, bucătăreasa noastră….Avea câte o amantă în fiecare țară. Dacă erai  femeie și îi făceai lui Ozzy masaj sau îi ofereai de mâncare, Dumnezeu știe ce urma să se întâmple.  Atunci când am aflat despre coafeză am fost complet șocată..pentru că nici una dintre aceste femei nu erau vedete, Ozzy o făcea pur și simplu pentru a-și umple un gol pe care îl resimțea“. Ea a mai adăugat: ”Am supraviețuit oricărei întâmplări, am supraviețuit drogurilor, alcoolului, vom reuși să depășim și faza femeilor numeroase”.

 
 
Loading...