Legendele nu mor niciodată! Tina Turner vine să confirme această afirmaţie. Prezentă marţi seara la Teatrul Aldwych, din Londra, Marea Britanie la premiera unui film biografic despre viaţa ei, Tina Turner a strălucit la propriu pe covorul roşu.


Cântăreaţa de 78 de ani a venit însoţită de actualul soţ, afaceristul Erwin Bach, de 62 de ani, pe care l-a numit în repetate rânduri iubirea vieţii ei. Tina Turner este emblematică pentru muzica internaţională după o carieră de 60 de ani. În ciuda zvonurilor din ultima vreme privind starea ei de sănătate, cântăreaţa care a câştigat 11 premii Grammy şi s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-şi trăi bătrâneţile liniştită în Elveţia, arăta extraordinar. Nu ai fi zis că a născut de două ori (pe Ronnie Turner şi Raymond Craig Turner).

gettyimages-947689856.jpg

Tina Turner, rock'n'roll, legenda, londra, premiera
Tina Turner a venit însoţită de actualul soţ, Erwin Bach, de 62 de ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Tina Turner s-a născut în Nutbush, Tennessee, SUA. Ea avenit la eveniment încălţată cu pantofi cu toc cui şi haine largi. Plină de energie şi extrem de pozitivă, Tina a atras toate privirile. Ea s-a măritat cu Erwin Bach în 2013 şi la scurt timp şi-a anunţat retragerea din showbiz. Numită în repetate rânduri regina Rock’n’Roll, Tina este interpretată în filmul autobiografic de actriţa Adrienne Warren, iar soţul abuziv Ike Turner va fi interpretat de Kobna Holbrook-Smith. La eveniment a venit inclusiv sir Rod Stewart care a fost însoţit evident de soţie.

 
 
Loading...