Cutremurător! O vloggeriță cunoscută din Chișinău s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 14 al blocului în care locuia, marți noapte (9 iunie), în jurul orei 22:30. Tânăra a lăsat un bilet de adio în care le-a cerut iertare prietenilor și familiei ei. Femeia locuia împreună cu iubitul, însă la momentul tragediei se afla singură în casă. Potrivit vecinilor, din apartamentul lor nu s-au auzit niciodata certuri.


Cu doar două ore înainte să își pună capăt zilelor, tânăra de 24 de ani a posta pe contul său de Instagram o fotografie cu un fundal negru, alături de mesajul "Sfârșit". Prietenii și familia fetei sunt în stare de șoc. Nimeni nu știe ce a determinat-o pe tânără să recurgă la un astfel de gest. Poliția i-a stabilit identitatea cu ajutorul rețelelor sociale. Ea avea 100.000 de fani pe pagina de Instagram și posta frecvent.

Nimeni nu știe ce a determinat-o să recurgă la acest gest extrem

vloggerita-chisinau3.jpeg

Vloggerița din Chișinău care s-a sinucis
Tânăra avea doar 24 de ani
Foto: Instagram

 

"La examinarea de către medicul legist nu au fost depistate urme de violență, decât cele caracteristice căderii de la înălțime", au explicat oamenii legii, potrivit protvmd.

De asemenea, polițiștii au conformat că tânăra a lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare de la cei apropiați. A fost deschis un proces penal pentru a stabili circumstanțele. Momentan nu se știe ce a determinat-o pe vloggeriță să recurcă la acest gest extrem. 

vloggerita-chisinau-2.jpg

Vloggerița din Chișinău care s-a sinucis
Vloggerița avea peste 100.000 de fani pe Instagram
Foto: Instagram
 
 
Loading...