Keira Knightley (33 de ani) este una dintre cele mai frumoase actriţe din Cetatea Filmului şi şi-a cucerit fanii de-a lungul timpului cu chipul ei angelic şi zâmbetul perfect. Tânăra are o frumuseţe aparte, care nu poate trece neobservată.


Actriţa cu privire ingenuă şi ochi seducători şi-a uimit fanii cu noul ei look. Din fericire, nu este vorba despre o schimbare radicală, ci despre una temporară pentru cel mai nou rol al ei.

 

keira-knightley.jpg

keira knightley actrita eveniment
Keira Knightley este una dintre cele mai frumoase actriţe din lume
foto: Hepta
 

Keira poate fi cu greu recunoscută în rolul zânei „Sugar Plum” din producţia „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri”, care va avea premiera anul acesta. Sprâncenele ei groase au fost înlocuite cu unele negre şi subţiri, machiajul este unul dramatic, iar în locul cosiţele şatene au apărut unele blonde cu şuviţe roz şi violet.

keira-knightley.jpg

keira knightley actrita transformare pentru rol
Keira joacă în „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri”
foto: captură Youtube/ Disney

 

Peruca purtată de Keira şi tenul de porţelan te duc cu gândul la Maria Antoaneta, regină a Franței. Pentru noul rol, actriţei nu i-a mai rămas nici zâmbetul. Keira poartă faţete care modifică total estetica gurii.

Actriţa de 33 de ani joacă în producţia Disney alături de Morgan Freeman şi tinerica Mackenzie Foy.

Frumoasa din seria “Piraţii din Caraibe” şi “Anna Karenina” s-a căsătorit în 2013 cu muzicianul James Righton. Cei doi au împreună un băieţel, Edie, în vârstă de trei ani.

Vezi aici traillerul filmului „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri”

loading...
Loading...