Ducesa de Cambridge este frumoasă, deşteaptă şi are o inimă de aur, nu e de mirare că Prinţul William a remarcat-o dintre numeroasele-i admiratoare. Până la a se căsători cu viitorul rege al Angliei părea să fie cale lungă. Ce l-a făcut pe William să o aleagă pe Kate nu are legătură cu ochii ei verzi şi cu chipul de păpuşă.


Probabil că nici Ducesa de Cambridge nu a visat să ajungă la altar cu însuşi Prinţul William şi să trăiască o viaţă pentru care milioane de englezoaice dunt invidioase.

Mai mult decât atât, Prinţul William ştia că nu era potrivit să aibă legături cu oricine ar fi vrut. Cu toate că ar fi putut, fiind un bărbat atrăgător, amuzant şi inteligent.

Kate, asemănată cu Cenuşăreasa din poveste

Legenda spune că frumoasa Kate i-a pus capac Prinţului William fără mult efort. A avut nevoie de un singur obiect să îl facă să nu-şi mai poate lua ochii de la ea. Înainte de asta, lucrurile nu păreau deloc promiţătoare pentru tânăra ce avea să fie Ducesă de Cambridge. Dacă Prinţul William s-a îndrăgostit la prima vedere de ea, Kate s-a perpelit visând la prinţ, ca multe alte fete de vârsta ei. Avea şi un poster cu el în cameră.

Vezi aici cu ce l-a atras Kate pe Prințul William și de ce era asemănată cu Cenușăreasa.

Loading...