Orlando Bloom și Katy Perry traversează cea mai frumoasă perioadă din viețile lor ca și parteneri, iar motivul principal este faptul că așteaptă un copil. Celebra cântăreață a făcut vestea în cel mai frumos mod posibil, într-un mod prin care se descurcă cel mai bine, și anume, printr-un cântec lansat pe canalul ei oficial de YouTube, unde a dezvăluit și faptul că sunt la un pas de căsătorie.


Relația dintre Katy Perry și Orlando Bloom pare să înflorească pe zi ce trece, mai ales de când au trecut la un alt nivel, vor deveni părinți, iar în scurt timp, cei doi au hotărât să devină și soț și soție, artista explicând în piesa «Never worn white» că a spus DA și că se pregătesc să meargă în faaț altarului să-și declare iubire veșnică. 

Cu siguranță că cei doi aveau deja în plan să se căsătorească, însă faptul că vor deveni și părinți i-a convins pe cei doi să grăbească lucrurile și să devină o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Dar din cauza virusului care s-a răspândit peste tot, aceștia au ales să amâne frumosul eveniment pentru a se proteja pe ei, dar și pe restul invitaților, care probabil va fi alcătuit din multe vedete. 

De curând, cei doi au fost surprinși de paparazzi separați, el plimbând câinele, în timp ce-și etala mușchii perfecți pe stradă, îmbrăcat într-un pantalon scurt. Fără niciun fel de inhibiție, cu un prosop care să-i acopere doar puțin din corp și cu trupul perfect, Orlando Bloom a întors toate privirile asupra lui, pe stradă. 

orlando_profimedia-0508043091.jpg

Orlando Bloom și-a etalat mușchii în timp ce plimba câinele
Foto Profimedia

Se pare că responsabilitatea actualizării stocurilor de mâncare în casă, i-a revenit artistei, care a fost surprinsă la cumpărături, încercând să se ascundă de ochii curioșilor și mai ales de camerele foto. Din păcate pentru cântăreața hiturilor «Dark Horse», camuflajul nu i-a funcționat, iar kilogramele pe care le acumulează pe durata sarcinii au fost surprinse paparazzi.

katy_profimedia-0509144768.jpg

Katy Perry, surprinsă de paparazzi la cumpărături
Foto Profimedia

Vedeta a apărut nemachiată, îmbrăcată lejer, bucurându-se de câteva clipe de respiro după ce a petrecut mai multe zile în casă, în izolare, protejându-se de virus. Artista și-a pus o pereche de ochelari de soare pentru a trece neobservată, iar în picioare s-a încălțat cu o pereche de papuci.

Deși Orlando mai are un copil, iată că pentru Katy, experiența de a fi mamă va fi pentru prima dată și abia așteaptă acest lucru. Artista a lansat de curând o piesă intitulată «Never worn white», adică «Nu am purtat niciodată rochia de mireasă», semn că cei doi se vor căsători în viitor. 

 
 
Loading...