Nu mai are nevoie de bodyguarzi! Actriţa Pamela Anderson se simte apărată ca mamă a doi băieţi care au crescut mari. Dylan şi Brandon s-au mărit şi s-au cuminţit. Nu mai sunt golanii cartierului.


Actriţa Pamela Anderson (46 de ani) a început bine anul 2014. Diva s-a recăsătorit cu fostul producător Rick Salomon (46 de ani) şi este foarte răsfăţată de băieţii ei, Dylan (17 ani) şi Brandon (15 ani).

Recent, vedeta a fost surprinsă împreună cu cei doi flăcăi ai săi care au întrecut-o în înălţime, în drum spre un restaurant din West Hollywood. Cei doi fii, pe care îi are din căsătoria cu rockerul Tommy Lee (51 de ani), nu mai sunt violenţi şi nu mai fac zgomote infernale, aşa cum aveau obiceiul când locuiau împreună cu mama lor într-o rulotă din Paradise Cove, Los Angeles. S-au mutat cu toţii în vila lui Salomon din Los Angeles şi s-au liniştit.

Pamela nu mai este chemată mereu la şcoală pentru a fi certată din cauza comportamentului agresiv al odraslelor. Dylan şi Brandon sunt mândri că au o mamă celebră, care se menţine încă foarte bine. Dacă cineva îndrăzneşte să se ia de ea, sunt gata să redevină periculoşii de altă dată! Pamela Anderson are o avere de 5 milioane de dolari (circa 16,2 milioane lei).

Alte mame mândre de copiii lor

Cântăreaţa Madonna (55 de ani) este foarte fericită că fiica ei, Lourdes, de 17 ani, născută din legătura cu fostul ei antrenor de fitness, Carlos Leon, îi seamănă leit.

Actriţa Kim Basinger (60 de ani) are o fată superbă, Ireland, de 18 ani, deja fotomodel de succes, rezultată din căsnicia cu actorul Alec Baldwin.

Cântăreaţa Vanessa Paradis (41 de ani) este mândră că fiica ei, Lily Rose, de 14 ani, rezultată din relaţia cu actorul Johnny Depp, vrea să-i calce pe urme în viitoarea carieră.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: