S-a dus să probeze costume de Halloween, însă cei care s-au bucurat din plin de această „sesiune” de shopping au fost paparazzi! Paris Hilton a fost la un pas să le ofere fotografilor care o urmăreau motive de îmbogățire.


Blonda moștenitoare a imperiului Hilton a avut o mică problemă vestimentară la un moment dat, și, având în vedere că aceasta a preferat să se ducă la shopping într-o manieră relaxată, fără inconfortabilul sutien, Paris mai avea puțin și rămânea în sânul gol. 

Paris Hilton, cu sânul la vedere în oraș 

Cu paparazzi mereu după ea, controversata Paris Hilton a fost din nou în centrul atenţiei! În timpul unei sesiuni de cumpărături pentru costume de Halloween, în Los Angeles, Paris a ales o ţinută puțin cam prea decoltată având în vedere lipsa sutienului. În timp ce vedeta părăsea magazinul unde a probat câteva ținute care i-au permis să se deghizeze, aceasta a avut parte de un mic accident incomod.

profimedia-0475086610.jpg

Paris a ieșit la cumpărături fără sutien, într-o ținută decoltată
Foto: Profimedia

La urcarea în vehiculul său, după câteva mișcări mai îndrăznețe, Paris aproape că le-a oferit fotografilor un adevărat spectacol. Unul dintre sâni aproape că a ieșit la iveală de sub decolteul adânc al rochiei purtate de aceasta, iar paparazzi au fost acolo, bineînțeles, pentru a imortaliza momentul. 

profimedia-0475153599.jpg

Paris Hilton, cu rochița decoltată la shopping
Foto: Profimedia

Paris este obișnuită însă cu ipostazele jenante de acest gen, nefiind prima oară când aceasta rămâne, spre exemplu, cu lenjeria intimă la vedere. Hilton, în vârstă de 38 de ani, iese însă rapid din aceste momente mai puțin glorioase și nu pare că acestea îi dau prea mari bătăi de cap. 

Chiar dacă a avut parte de acest mic accident, se pare ziua vedetei nu s-a stricat nicidecum, având în vedere că sesiunea de shopping a fost un real succes, Paris ieșind din magazinul respectiv cu mai multe plase încărcate cu accesorii și haine pentru petrecerea de Halloween, pe care vom fi nevoiți însă să mai așteptăm pentru a le vedea, până ca aceasta le va purta în ziua cea mare. 

 

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: