Starleta Paris Hilton a ținut să spună recent că este îngrijorată pentru Britney Spears. Prințesa muzicii pop trece prin niște probleme grave.


Moștenitoarea lanțului de hoteluri Hilton, Paris Hilton (39 de ani) este foarte îngrijorată de situația fostei ei prietene, Britney Spears (38 de ani). Cântăreața a solicitat recent în justiție ca tatăl ei, Jamie Spears, să nu mai fie unicul său tutore. Însă nu a reușit acest lucru. Iar Paris este revoltată pentru faptul că Britney este tratată ca un copil. Jamie Spears a preluat tutela asupra fiicei sale în 2008. Anul trecut, a renunțat temporar la tutelă, din cauza unor probleme de sănătate, dar mai ales fiindcă a fost acuzat că l-a agersat pe unul dintre nepoți.

Paris Hilton a făcut în România 800 $ pe minut

Paris Hilton: «Nu aş fi ajuns atât de departe dacă aş fi fost o blondă prostuţă»

Paris Hilton: ”Nu este drept ca un adult să fie tratat așa”

Faptul că Britney Spears nu reușește să scape de tutela tatălui, care îi gestionează și averea, preocupă pe fanii cântăreței și alți prieteni. Paris Hilton, care a fost nedespărțită de ea în tinerețe a ținut să facă publice îngrijorările ei. ”Mi se rupe sufletul că are controlul total asupra sa. Nu este drept ca un adult să fie tratat ca un copil. Nu-mi pot imagina cum aș putea trăi așa”, a spus starleta. Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său. El a fost acuzat de tatăl copilului, Kevin Federline, fostul soț al lui Britney, că l-a bătut şi l-a speriat pe Sean Preston (14 ani), anul trecut, în august. Din cauza acuzațiilor, Jamie renunțase temporar la tutela asupra fiicei sale. El a fost înlocuit, atunci, de managerul vedetei Jodi Montgomery. Starleta Paris Hilton a ținut să spună recent că este îngrijorată pentru Britney Spears, văzând că aceasta nu poate să scape de tutela tatălui său.

 
 
Loading...