Starleta Paris Hilton s-a logodit. Diva a făcut logodna cu prilejul împlinirii vârstei de 40 de ani.


Moștenitoarea lanțului hotelier Hilton, Paris Hilton, s-a logodit. Miercuri, 17 februarie, în ziua în care a împlinit 40 de ani, vedeta a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, omul de afaceri Carter Reum, de 40 de ani.

Cererea de căsătorie a fost făcută pe o insulă privată unde Paris a mers împreună cu partenerul său pentru a-și serba aniversarea. ”Sunt foarte fericită să deschid un nou capitol și să am un partener care îmi aduce atât de mult sprijin. Relația noastră se bazează pe egalitate. Ne înțelegem de minune. A meritat să aștept”, a spus diva pentru revista ”Vogue”.

Paris Hilton: «Nu aş fi ajuns atât de departe dacă aş fi fost o blondă prostuţă»

Paris Hilton a făcut în România 800 $ pe minut

Diva e împreună cu Carter de 1 an și 2 luni

La rândul lui, Carter Reum a spus: "De la prima noastră întâlnire am putut să o văd pe adevărata Paris. După cum oamenii au putut să o vadă într-un documentar, Paris este drăguță, inteligentă, autentică, o femeie extraordinară. Sunt nerăbdător să o am ca soție.”

Paris Hilton este încântată că se mărită. Familia sa îl adoră pe Carter, descris drept ”un băiat formidabil care îi oferă dragostea stabilă pe care ea o merită”. Vedeta a mărturisit pe o rețea socială că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, de când este împreună cu Carter, de 1 an și 2 luni. 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: