Paris Jackson, fiica regelui muzicii pop, Michael Jackson, va împlini 21 de ani pe 3 aprilie şi se pregăteşte pentru o petrecere de pomină, deşi cheful de distracţie i-a fost umbrit în ultimul timp de scandalul mediatic pornit odată cu lansarea filmului biografic Leaving Neverland , care scoate la lumină o serie de mărturisiri a unor bărbaţi care ar fi fost abuzaţi sexual de Michael atunci când erau doar nişte copii.


Paris a avut o copilărie dificilă şi a trebuit să înveţe să facă faţă întrebărilor incomode de la o vârstă foarte fragedă. Celebritatea este o povară grea pentru toate vedetele care ajung în lumina reflectoarelor, iar gestionarea situaţiei este una şi mai dificilă pentru copiii acestora, ajunşi să fie urmăriţi de fotoreporteri.

Paris Jackson, o fire rebelă, se confruntă cu diferite acuzaţii, iar sănătatea ei psihică nu este una dintre cele mai bune.

Cu toate acestea încearcă să facă faţă tuturor situaţiilor cu zâmbetul pe buze şi, uneori,apelând la alcool sau substanţe interzise. O altă pasiune a celei care visează să devină o actriţă curtată de marii producători de la Hollywood este reprezentată de tatuaje, iar tânăra parte hoărâtă să îşi îmbrace trupul perfect în cerneală şi imagini care au însemnătate pentru ea.

Paris Jackson are corpul acoperit de tatuaje

Fiica rebelă a lui Michael Jackson nu ratează ocazia de a se lăuda cu tatuajele sale numeroşilor prieteni virtuali şi se expune în ipostaze îndrăzneţe. căci nimic nu pare să fie prea mult sau în cazul hainelor, prea puţin, pentru ea. Atunci când avea doar 19 ani,ea a decis să se lase pe mâinile unui artist tatuator care i-a bătut pe piele un tatuaj cu o semnificaţie spirituală  ilustrând cele şapte chakre. Fiica lui Michael a ales să poarte permanent pe trup acest desen întrucât este fascinată de budism, dar şi de meditaţie.

paris_15.jpg

paris jackson-tautaje
Paris Jackson şi-a tatuat cele şapte chakre pe corp
Foto:Arhivă personală

Paris Jackson a încercat de mai multe ori să se sinucidă

Paris se confruntă cu nişte demoni interiori şi cu o serie de gânduri sinucigaşe, iar în anul 2013 a fost la un pas să îşi pună capăt vieţii. Din fericire, a fost internată la un centru de consiliere psihologică din Utah, unde timp de doi ani, cei mai buni experţi din domeniu au încercat să o ajute să depăşească gândurile sumbre care o determină să acţioneze într-o manieră distructivă.

paris-jackson

paris jackson fumeaza marijuana
Paris Jackson a stârnit îngrijorare în rândul admiratorilor săi, după ce s-a filmat fumând marijuana
Foto:Arhivă personală

La începutul lunii martie 2019, ea ar fi încercat să îşi pună capăt vieţii din cauza controversatului documentar Leaving Neverland care îl creionează pe tatăl său într-o manieră puâin favorabilă. Paris Jackson a negat în toată acestea perioadă zvonurile privind o tentativă de sinucidere și i-a numit pe jurnaliștii de la TMZ „mincinoși”.

Paris Jackson formează un cuplu cu Gabriel Glenn, un coleg de trupă

Paris şi iubitul său, Gabriel formează un cuplu de aproximativ un an şi sunt colegi de trupă în formaţia The Sunflower, muzica aducându-i împreună. Judecând după ipostazele în care au fost surprinşi de paparazzi, cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap, iar potrivit unor zvonuri care circulă în presa de peste Ocean, porumbeii se gândesc deja să facă pasul cel mare şi să devină soţ şi soţie. Gabriel o susţine pe Paris în lupta sa cu tulburările psihice, îi este alături la fiecare proiect muzical şi, uneori o încurajează să sfideze legea…

paris-jackson

paris jackson şi gabriel glenn sunt colegi de trupă
Paris Jackson şi Gabriel Glenn sunt colegi de trupă şi iubiţi
Foto: Instagram

Ultimele imagini video încărcate de către aceasta pe contul personal de Instagram a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, întrucât ea s-a înregistrat fumând cu poftă dintr-un bong, instrument folosit pentru inhalarea marijuanei, în timp ce pe fundal se putea auzi o voce de bărbat care o încuraja să nu se oprească. Potrivit thesun.co.uk, vocea aparţinea lui Gabriel Glenn, iubitul lui Paris. În ciuda faptului că alegerea tinerei de a fuma marijuana la ora 4 noapte nu este una foarte bună, ipostaza aceasta este un oarecum obişnuită pentru Paris. 

paris-jackson

paris jackosn
Paris este o fire nonconformistă care iubeşte să atragă atenţia celor din jur
Foto:Instagram

Fiica lui Michael Jackson se teme că producătorii de film o vor evita

Paris şi-a exprimat îngrijorarea conform căreia  documentarul Leaving Neverland  îi va închide orice cale spre a deveni o actriţă cunoscută, iar producătorii o vor evita pentru simplul motiv că ar fi fiica unui pedofil. 

 

Citeşte şi:

Fiica lui Michael Jackson s-a pozat în sânii goi, ca să-şi etaleze noul tatuaj

Fiica lui Michael Jackson, disperată din cauza acuzaţiilor aduse tatălui ei. De ce se teme

 

 

 
 
Loading...