Una mai frumoasă ca alta! Sylvester Stallone (71 de ani) are acasă trei frumuseţi, asta dacă nu o punem la socoteală şi pe superba lui soţie. Actorul este tatăl a trei fete: Sophia (21 de ani), Sistine (19 ani) şi Scarlet (15 ani).


Primele două cochetează de ceva vreme cu modellingul şi şi-au făcut deja un nume în domeniu.

Stallone, ai grijă! Fiica Sistine are doar 19 ani și deja bagă bărbații în boală

hepta_3055332.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine vrea să devină un model de succes
foto: Instagram

Sophia (20 de ani), Sistine (19 ani) şi Scarlet (15 ani) sunt cele trei comori ale lui Stallone.

Ce frumoase sunt fiicele lui Silvester Stallone!

sophie_stallon_sistine.jpg

sophie sistine rose stallone silvester
Blondinele sunt absolut superbe
Foto: Splashnews

Surorile Stallone nu sunt străine luminii reflectoarelor și le place să ia parte la tot felul de evenimente mondene. Vineri, Sistine și Sophia au făcut furori la petrecerea D&G. Cu un bronz impecabil, tinerele au au încins atmosfera cu ținutele lor. Sistine a purtat o fustă mini și un tricou cu logo-ul Dolce Gabbana, iar Sophia a optat pentru o fustă lungă, cu imprimeu floral, asortată unui top minuscul. 

Cele două blonde nu sunt doar fetele lui tata. Ambele au cochetat cu modellingul și au devenit cunoscute în lumea modei. 

spl1467739_014.jpg

sophie sistine rose stallone silvester
Sophia și Sistine arată ca scoase din reviste
Foto: Splashnews

 

 

 

Sistine, fiica cea mijlocie, este cea mai activă pe conturile de socializare şi primeşte tot mai multe oferte pentru a poza în revistele de modă. Nu oricum, ci-n lenjerie intimă.

hepta_2116572.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sylvester Stallone şi Sistine
foto: Instagram

 

Tânăra de 19 ani a început, treptat, să posteze pe contul său de Instagram imagini din ce în ce mai provocatoare. Majoritatea sunt realizate pentru campanii la lenjerie intimă, iar Sistine ştie să-şi scoată în evidenţă atuurile fizice.

hepta_3078328.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine are 19 ani şi adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

 

Sistine pozează în bikini minusculi şi sutien şi îşi etalează mândră abdomenul plat şi picioarele interminabile. Pe Instagram, fanii nu mai contenesc cu laudele.

Dacă o ţine tot aşa, la uşa frumoasei Sistine se va forma coadă curând. Să vedem însă, cine îşi face curaj să invite în oraş odrasla celebrului Stallone.

hepta_3016875.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine are un corp de milioane
foto: Hepta

 

Sly este superprotector cu fetele sale. „Nu suport să văd cum vin băieţii şi le curtează. Nu vreau să sufere din dragoste. De aceea, am impus un cod al respectului în casă: prietenii lor le respectă şi atunci nu au de-a face cu mine. Dacă au greşit... Ghinionul lor! Vor simţi forţa lui Rocky pe propria lor piele", declara Stallone pentru revista americană "GQ" în urmă cu câţiva ani.

Frumoase, înalte, cu chipuri angelice, Sophia şi Sistine ar putea oricând să le facă concurenţă mult mai celebrelor surori Gigi şi Bella Hadid. 

hepta_2764235.jpg

gigi bella hadid modele
Bella şi Gigi Hadid fac parte din elita modellingului mondial
foto: Hepta

 

În iunie, cele două surori au făcut furori pe podiumul de modă de la Milano. Sophia şi Sistine au defilat pentru Dolce&Gabanna, iar recent brandul celebru le-a cooptat pentru o nouă campanie. Cele două fac reclamă la produsele de make-up ale brandului italian.

hepta_2877179.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Stallone e super mândru de cele trei fiice pe care le are cu Jennifer Flavin
foto: Hepta

 

Contractele curg pe bandă rulantă, iar zilele trecute, Sophia Stallone a pozat pentru un alt brand pe o plajă din California. Surpriză, însă! La shooting a participat şi mezina familiei, Scarlet, care este de o frumuseţe rară.

hepta_3160549.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Scarlet a pozat alături de sora ei şi alte două modele, într-o maşină decapotabilă pe o plajă din California
foto: Hepta

 

Scarlet şi Sophia au pozat alături de alte două surori celebre: Amelya (16 ani) şi Delilah Hamlin (19 ani), pentru un brand japonez de haine, scrie Daily Mail.

Sophia şi Sistine Stallone sunt imaginea produselor de make-up lansate de Dolce&Gabbana

 
 
Loading...