Bruce Willis (64 de ani) este cunoscut pentru rolurile de băiat rău pe care le interpretează, fie de recuperator, agent de poliţie, comandat sau soldat. Dacă pe micul ecran pare un tip dur, lipsit de sensibilitate şi înţelegere, incapabil să rezoneze cu sentimentele celorlalţi şi foarte puţin atras de ideea de a avea o familie, iată că în realitatea situaţie diferă complet. Bruce Willis este un tată exemplar pentru cele trei fiice avute cu fosta sa soţie, actriţa Demi Moore. Actorul american le-a vizitat pe fiicele sale şi a petrecut o după-amiază pe cinste alături de aceasta. Imaginile încărcate de fiica cea mică, Tallulah demonstrează că Willis este un tată mândru, care are face orice pentru ca fetele sale să fie fericite.


Bruce Willis se bucură de vacanţă! Ce companie poate fi mai plăcută decât cea a propriilor fiice? Willis le-a vizitat pe cele trei fiice avute în urma mariajului cu Demmi Moore şi s-a distrat împreun cu Tallulah, cea care le-a călcat pe urme lui şi lui Demi, dezvoltându-şi deja o carieră în domeniul actoriei. Tânăra de 25 de ani s-a bălăcit în piscină alături de celebrul său tată, a făcut plajă în curtea casei şi s-a fotografiat în ipostaze amuzante. Imaginile au fost încărcate de pagina personală de Instagram, unde toţi au putut observa că Willis este mult mai zâmbitot în afara platoului de filmare. 

tallulah-si-bruce-willis

tallulah si bruce willis
Tallulah s-a distrat în grădina casei alături de tatăl său celebru, Bruce Willis
Foto: Instagram

Aşezaţi pe un sezlong în grădină şi făcând tot felul de grimase năstruşnice, aşa au pozat cei doi, tată şi fiică. Într-un costum de baie roz, care i-a scos în evidenţă abdomenul tonifiat la sală, Tallulah s-a bucurat de razele soarelui şi de faptul că Bruce Willis nu se teme să dea în mintea copiilor. Din contră! Actorul i-a fcăcut pe plac şi s-a strâmbat spre aparatul de fotografiat pentru a obţine cele mai caraghioase poze. 

bruce-willis-la-plaja

bruce willis la plaja cu fiica sa
Bruce Willis s-a relaxat la umbră, în timp ce Tallulah a făcut o serie de fotografie pentru profilul său de Instagram
Foto: Instagram

Anul trecut Willis a primit o surpriză de proporţii din partea fostei soţii

Demi Moore (54 de ani) i-a făcut o surpriză de zile mari fostului soț, Bruce Willis (64 de ani), în timpul unei emisiuni care a fost difuzată de Comedy Central în SUA și care l-a avut ca subiect principal pe protagonistul seriei „Greu de ucis”. Cei de la Comedy Central difuzează, de două ori pe an, un show inedit la care iau parte vedete ale lumii cinema care sunt, apoi, ironizate. Anul trecut a fost rândul lui Bruce Willis să răspundă invitației, iar actorul a arătat că încă ține la glumele fostei sale neveste.

demi_moore_bruce_willis.png

demi moore
Demi Moore şi Bruce Willis au rămas în relaţii amicale de dragul celor trei fiice
Foto: Captură video

Emisiunea a debutat cu o replică acidă făcută de Demi. Ea a făcut un joc de cuvinte în jurul unui film celebru în care a jucat Bruce Willis și în care a fost vorba despre un băiat care comunică cu spiritele despre care nu știe că sunt morți si solicită ajutorul unui psiholog. „Am comparat mariajul nostru cu Al Șaselea Simț. Tu ai fost mort tot timpul!”, i-a aruncat Demi Moore lui Bruce.

În ciuda faptului că glumele despre căsnicia lor au curs pe bandă rulantă, cei doi nu au luat-o personal iar emisiunea s-a încheiat cu Demi și Bruce îmbrățișându-se. Cei doi au divorțat în anul 2000 după o căsnicie de 15 ani, dar au păstrat o relație bună, în ciuda faptului că actrița a trecut printr-o perioadă extrem de nefastă. 

 

 
 
Loading...