Legendarul Pierce Brosnan a împlinit 68 de ani la 16 mai. Actorul care l-a interpretat pe James Bond în ”Golden Eye” (1995), ”Tomorrow never dies” (1997) și ”Die another day” (2002) adat petrecere la vila lui din Malibu. El a postat o fotografie de la petrecerea aniversară pe contul lui de Instagram. În poză apare ceafa lui Danny De Vito care îl aplaudă în timp ce suflă în lumânările de pe tort.


Timpul pare să fi rămas în loc pentru Pierce Brosnan care la 16 mai a sărbătorit 68 de primăveri. Actorul care l-a interpretat pe legendarul agent 007 în 1995, 1997 și 2002 a organizat o petrecere cu prietenii și familia la vila lui din Malibu, SUA, unde a stat ascuns întreg anul 2020, ferindu-se de virusul ucigaș care a răvășit planeta. El a postat recent o fotografie în care apare suflând în tort. În fotografia postată pe contul lui de Instagram, apare o altă legendă de la Hollywood, Danny DeVito, de 76 de ani. Soția lui Keely Shaye Smith (57 de ani) și fiii lor Paris, 19 ani și Dylan, 23 de ani, au venit împreună cu iubitele lor.

Pierce Brosnan are o avere de 200 de milioane $

Actorul, care are o avere de 200 de milioane de dolari, s-a decis în primele luni din 2021 să-şi vândă casa din Malibu cu incredibila sumă de 100 de milioane de dolari. El vrea să se mute în Hawaii, unde a crescut soţia sa, şi unde au o altă casă. Decizia a fost luată pentru că cei doi copiii ai lor, Dylan, de 23 de ani, şi Paris, de 19 ani, şi nu mai locuiesc cu ei, ci într-o casă din Santa Barbara.  

Citește și:

James Bond arată ca un bunic! Pierce Brosnan are părul complet alb și e de nerecunoscut

Pierce Brosnan îşi vinde casa cu 100 milioane $

Pierce Brosnan și-a limpezit mintea pictând în pandemie

Pierce Brosnan, 67 de ani, și-a descoperit talente noi în pandemie. Adevărul este că pasiunea lui Brosnan pentru artele plastice nu este deloc nouă. După o copilărie zbuciumată, Brosnan s-a stabilit cu mama lui și soțul ei William Carmichael în Londra unde a urmat cursurile școlii Elliott, din Putney. La 16 ani renunță la școală și se înscrie la Școala de Artă Saint Martin, din Londra. Abia după alți trei ani intră la Drama Centre din Londra și se apucă de actorie. Așa că desenul e prima lui iubire.

 
 
Loading...