Cartierul select Hidden Hills, din Los Angeles, este populat de cele mai sonore nume din cetatea filmului. Din cele 33 de proprietăţi, 11 sunt ocupate de Adele, Nicole Kidman, Zoe Saldana, Penelope Cruz şi Katy Perry. Valoarea exactă a locuinţelor deţinute de megastaruri este de 113,95 milioane de dolari.


Hidden Hills, din apropiere de Calabasas şi Beverly Hills, este unul dintre cele mai selecte cartiere de vedete din SUA. Practic aici, Penelope Cruz (45 de ani) locuieşte lângă cântăreaţa Adele (31 de ani), care stă în apropierea lui Nicole Richie, vizavi de Zoe Saldana, care se învecinează cu Jennifer Lawrence şi cu Ashton Kutcher. Adele a venit în cartier acum trei ani, când a cheltuit 9,5 milioane de dolari pentru a fi vecină cu prietena ei cea mai bună Jennifer Lawrence (28 de ani). Casa în care s-a mutat are doar patru dormitoare, dar are şase băi, piscină şi casă de oaspeţi.

În aprilie, Adele a divorţat de Simon Konecki (45 de ani) şi pentru ca fostul soţ să poată juca un rol important în educarea copilului lor Angelo, de şase ani, cântăreaţa de origine britanică a mai scos din buzunar 10,65 de milioane de dolari pentru a cumpăra casa alăturată, care are şase dormitoare.

 

Jennifer Lawrence a cumpărat casa cu cinci dormitoare cu suma de 8,2 milioane de dolari, în octombrie 2014, de la cântăreaţa Jessica Simpson. În aceeaşi casă au locuit de-a lungul timpului Ellen DeGeneres şi actorul australian Paul Hogan. La doar 7 kilometri distanţă se află ”cartierul general” al familiei Kardashian şi respectiv Jenner.

 

În 2014, în cartier au venit şi Ashton Kutcher (41 de ani) şi Mila Kunis (36 de ani) care au cheltuit 10,2 milioane de dolari pe un ditamai conacul, ideal pentru a creşte doi copii. Cameron Diaz (46 de ani) şi-a cumpărat o ditamai vila construită în stil englezesc în 2010, cu 9,3 milioane de dolari. În căsoiul cu şase dormitoare dotat cu teren de tenis şi piscină a venit şi soţul actriţei, Benji Madden (40 de ani), în 2015. Acesta nu putea sta departe de fratele lui geamăn, Joel Madden, care e căsătorit cu Nicole Richie (37 de ani) şi care a dat 6,7 milioane de dolari pentru a se muta în 2015 la o aruncătură de băţ.

Printre veteranii cartierului nu se poate să nu îi amintim pe Penelope Cruz (45 de ani) şi Javier Bardem (50 de ani) care au dat 3,3 milioane de dolari în 2010, pe o casă cu doar patru dormitoare, ideală pentru a creşte doi copii. Majoritatea caselor au teren de tenis şi piscină.

 

În decembrie 2008, Nicole Kidman (52 de ani) şi Keith Urban (51 de ani) au dat 4,7 milioane de dolari pe o casă cu cinci dormitoare şi o piscină micuţă. Cinci ani mai târziu au amenajat în curte inclusiv o cascadă pentru a-i distra pe copiii lor Sunday (11 ani) şi Faith (8 ani).

 

Printre cei mai noi şi extravaganţi localnici ai cartierului o menţionăm pe Katy Perry (34 de ani) care a dat 19 milioane de dolari pe o casă retrasă şi liniştită cu şase dormitoare. După un an şi jumătate a mai scos din buzunar 7,5 milioane de dolari pentru a cumpăra în cealaltă parte a cartierului o casă pentru ”familie şi prieteni”.

 

Actriţa Zoe Saldana, 41 de ani, locuieşte din mai 2014 într-o vilă în stil colonialist din Hidden Hills în valoare de 8,7 milioane de dolari, în care a stat în trecut fotomodelul Kimora Lee Simmons. Printre vedetele care stau la doi kilometri distanţă de cei menţionaţi mai sus îi amintim pe actorul Aaron Ekhart, mogulul din industria muzicii Guy Oseary şi actriţa Candia Bergen. 

 

 
 
Loading...