Prințul Louis a fost botezat luni, 9 iulie, la St James's Palace și aproape toată familia regală i-a fost alături. La o săptămână de la botez, membrii Casei Regale Britanice au făcut publice primele portrete oficiale de la botezul Prinţului Louis, iar imaginile cu William, Kate şi cei trei copii sunt adorabile.


Pe pagina oficială de Twitter a Palatului Kesington au fost postate patru portrete cu membrii familiei regale. Fotografiile au fost realizare de Matt Holyoak, unul dintre cei mai buni fotografi de portrete din lume, la Clarence House, scrie Daily Mail.

Ca o rază de soare! Kate Middleton, radiantă la finala Wimbledon

kate-middleton-wimbledon-finala.jpg

kate middleton william wimbledon finala
Kate Middleton a fost toată numai un zâmbet
Foto: EPA

Kate Middleton (36 de ani) este poate cea mai iubită faţă regală din lume. I-a cucerit pe britanici cu zâmbetul ei perfect, look-ul natural şi stilul vestimentar fără cusur.

Cine plăteşte? Meghan Markle a dat o avere pe haine de când e Ducesă. Kate n-a cheltuit atât nici într-un an

gettyimages-996288454.jpg

Ţinuta aparent simplă a lui Meghan e semnată Givenchy şi ajunge la suma de 4.900 de euro
foto: Getty

Dacă pe vremea când nu era Ducesă, Meghan prefera brandurile accesibile, după ce s-a căsătorit, fosta actriţă de 36 de ani este o împătimită a ţinutelor scumpe, semnate de cele mai mari case de modă din lume. Dior, Prada, Givenchy, Chanel sunt doar câteva dintre ele. Atât de scumpe sunt ţinutele că ea a purtat, în numai 24 de ore, în Irlanda, haine de peste 31.000 de euro. În comparaţie, Kate Middleton a dat doar 134.500 de euro pe ţinute noi în 2016, iar în 2017 doar 113.000, conform dailymaily.co.uk. În nici două luni, Meghan a dat deja 175.000 de euro pe ţinute noi. Iată pe ce s-au dus banii şi cine îi plăteşte. 

Parada pentru ziua Reginei Elisabeta - 6.128 de euro

La parada pentru cea de-a 92a aniversare a Reginei, Meghan a ridicat sprâncene cu o ţinută fără umeri, deloc ieftină. Ducesa a arătat impecabil într-un deux piece Carolina Herrera de aproximativ 1130 de euro şi un plic de la acelaşi designer de 1120. Ţinuta a fost completată de o pălărie Philip Treacy de 1000 de euro şi bijuterii de 3.000 de euro.

Prima vizită alături de Regină - 11.300 de euro

La primă vizită oficială alături de Regina Elisabeta, Meghan a purtat o ţinută demnă de eveniment: o rochie cu capă făcută pentru ea de designerul Givenchy, Clare Waight Keller, care a costa în jur de 4.500 de euro. Cureaua, tot Givenchy a costat cam 400 de euro, iar geanta 1.000. Iar bijuteriile din perle şi diamante, un dar de la regină, sunt în jur de 4.800 de euro. 

Prima apariţie după nuntă - 23.900 de euro

Prima ieşire publică a lui Meghan Markle după nunta cu Prinţul Harry a fost una usturător de scumpă. La un eveniment dedicat Prinţului Charles, ea a purtat o rochie de doar 670 de euro, o pălărie de 1.000, o geantă de 230 şi pantofi de 400. Însă bijuteriile au fost adevărata bombă: brăţara Cartier de 20.000 de euro şi cerceii de 1.600 de euro. 

Nunta verişoarei lui Harry - 7.000 de euro

Nici nunta verişoarei lui Harry, Celia McCorquodale, nu a fost una ieftină: Meghan a ales o rochie Oscar de la Renta, de aproape 4.100 de euro, un clutch Carolina Herrera de 470 şi două perechi de pantofi de aproape 2.000 de euro.

Cursa Royal Ascot - 9.600 de euro

La cursa de cai Royal Ascot, Meghan a lăsat pe toată lumea cu gura căscată şi pe bună dreptate. Ţinuta impecabilă a costat ceva: rochia Givenchy a fost în jur de 4700 de euro, iar accesoriile 2.700. Piesa de rezistenţă, adică pălăria a costat încă 2.200 de euro.

Ceremonia Young Leaders de la Palatul Buckingham - 6.000 de euro

Un alt eveniment alături de Regină, aşa că Meghan a trebuit să se ridice la nivel. A ales un deux piece Prada de 2.400 de euro, un clutch de la acelaşi brand de 1450 de euro şi pantofi de 550 de euro. Din nou, bijuteriile au luat faţă: au costat în total 1600 de euro. 

Audi Polo Challenge la Ascot - 1280 de euro

Challengeul Audi nu a fost un eveniment oficial, aşa că Meghan a ales două ţinute mai lejere pentru a fi alături de Harry, care a participat la competiţie. Însă nici aceste ţinute nu au fost comune: printre altele, ea a ales o rochie de 340 de euro şi balerini Chanel de 640 de euro

Recepţia pentru tinerii din Commonwealth la Buckingham - 2200 de euro

Meghan a făcut furori cu rochia galbenă, semnată de designerul american Brandon Maxwell, care a costat doar 1300 de euro. Pantofii au dfost 500 de euro, iar bijuteriile 430. 

Vizita oficială din Irlanda - 31.900 de euro

Meghan a făcut însă paradă în timpul vizitei oficiale din Irlanda. Una dintre ţinute, o pereche de pantaloni cu un sacou negre, aparent simplă, a costat 4.900 de euro. La venire, ea a purtat haine semnate tot Givenchy de 2.000 de euro, accesorizate cu o geantă de 650 de euro. La o altă întâlnire cu premierul irlandez şi sotia sa, Meghan a ales o rochie de la Roland Mouret de 2000 de euro, o geantă Fendi de 4000 de euro, pantofi de 500 de euro şi cercei Birks de diamant care au costat 10.000 de euro. 

Botezul Prinţului Louis - 72.000 de euro

Meghan a ales rochia oliv de la botez special pentru a nu o eclipsa pe Kate Middleton, însă subtilitatea costă. Rochia a costat 1800 de euro, pantofii 800, iar clutchul 780. Însă cerceii, cadou de la Harry, au avut un preţ astronimic: semnaţi de Cartier, ei au costat 68.000 de euro. 

Evenimentul dedicat 100 de ani de forţe aeriene - 4500 de euro

La evenimentul dedicat RAF (Nr: forţele aeriene regale), Meghan a optat pentru o ţinută semnată de un designer francez: rochia Dior a costa în jur de 2200 de euro, iar clutchul tot Dior 1400. Palăria a fost în jur de 300 de euro, iar pantofii 590 de euro. 

Cine plăteşte ţinutele scumpe ale lui Meghan?

Meghan nu are probleme cu banii, averea ei fiind estimată la 6 milioane de euro. Pe când era actriţă, americanca primea tot felul de ţinute de la marile case care doreau ca ea să le poarte numele. Bineînţeles, acum că e Ducesă, Meghan nu mai are voie să primească asemenea cadouri, aşa că hainele ei sunt plătite din aceeaşi bani ca cele ale lui Kate, William şi Harry: averea lui Charles. Anul trecut, el a strâns în jur de 23 de milioane de euro, iar membrii tineri ai familiei regale au cheltuit cam 3,8 milioane de euro.

Mai mult, Harry are o avere de 30 de milioane, iar unii apropriaţi ai Casei Regale bănuiesc că Meghan împrumută ţinute, ca să nu dea bani pe toate rochiile de la evenimentele oficiale. 

 

 

Ducesa a fost fotografiată duminică, în tribunele de la Wimbledon, unde are loc finala masculină dintre Novak Djokovic şi Kevin Anderson.

kate-middleton-wimbledon.jpg

kate middleton william wimbledon finala
Kate a arătat splendid în rochia D&G
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Kate a arătat impecabil şi a fost radiantă într-o rochie galbenă, semnată Dolce&Gabbana, în valoare de 1.150 de lire sterline, scrie Daily Mail. Deşi a născut la sfârşitul lunii aprilie, Kate a revenit rapid la silueta silfidică. Rochia îi venea perfect ducesei, care a fost toată numai un zâmbet.

kate-middleton-wimbledon.jpg

kate middleton william wimbledon finala
Ducesa a fost însoţită de soţul ei şi premierul Theresa May
Foto: Guliver/ Getty Images

 

În tribune au mai fost prezenţi actorii Hugh Grant şi Eddie Redmayne, ambii cu soţiile. Kate a fost văzută şi ieri la Wimbledon, alături de Meghan Markle. Ducesa şi cumnata ei au urmărit finala dintre Kerber şi Wiliams.

 

 

 

 

 

kate-middleton-louis-botez.jpg

kate middleton print louis portret oficial botez
Prinţul Louis este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii
PHOTO MATT HOLYOAK/CAMERA PRESS via Hepta
 

Marii absenţi de la şedinţa foto au fost bunicii: Regina Elizabeta şi Prinţul Philip, care nu au putut fi prezenţi la eveniment din cauza programului încărcat.

kate-william-louis-charlotte-george-portret.jpg

kate middleton william print louis portret oficial botez
Kate şi William au împreună trei copii
PHOTO MATT HOLYOAK/CAMERA PRESS via Guliver Romania

 

În pozele date publicităţii, micuţul Louis Arthur Charles (3 luni) doarmea adânc în braţele mamei. Într-una dintre imagini, Kate şi William apar alături de cei trei copii, Meghan Markle, Prinţul Harry, Prinţul Charles şi soţia acestuia, Camilla – Ducesă de Cornwall.

kate-middleton-louis-botez-portret-familie-regala.jpg

kate middleton print louis portret oficial botez
Fotografiile au fost realizate în ziua în care a fost botezat Prinţul Louis
PHOTO MATT HOLYOAK/CAMERA PRESS via Guliver Romania

 

Într-o altă fotografie, Kate îl ţine pe micuţul Louis în braţe, în timp ce William zâmbeşte larg alături de ceilalţi doi copii: Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. În fotografiile făcute de Matt Holyoak mai apar şi membrii familiei Middleton. Ducesa a ales o rochie albă, creaţie a designerului său preferat, Alexander McQueen, cel care i-a asigurat ţinutele şi la botezul celorlalţi doi copii ai săi. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie semnată Jane Taylor.

kate-middleton-louis-botez-portret.jpg

kate middleton print louis portret oficial botez
Marii absenţi de la şedinţa foto au fost Regina Elizabeta şi Prinţul Philip
PHOTO MATT HOLYOAK/CAMERA PRESS via Guliver Romania

 

Prinţul Louis, al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii

Luni, 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a născut cel de-al treilea copil, un băiețel de 3,8 kilograme. Soția Prințului William a fost internată la același spital în care i-a adus pe lume și pe ceilalți doi copii ai săi, Prințul George (4 ani) și Prințesa Charlotte (2 ani). Sexul micuțului nu a fost cunoscut dinainte. Nici măcar părinții nu au dorit să afle acest lucru înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea lor moștenitor.

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

 

 

 

 

 

 
 
Loading...