Britney Spears a împărtășit, cu cei îi urmăresc contul de socializare, mai multe poze pe care și le-a făcut în grădina casei sale din Los Angeles.


Cântăreața pop își împarte timpul între îndatoririle care o așteaptă acasă, în Los Angeles, și munca pe care și-o desfășoară în Las Vegas.

Luni,artista a încărcat pe Instagram poze în care apare având un look natural. Britney este lipsită de machiaj, cu excepția urmelor de rimel care nu au fost șterse din ziua precedentă.

Cântăreața de 35 de ani nu s-a ferit să facă tot felul de fețe comice . Alături de poze, Britney a scris următorul text : „ În zilele în care nu sunt aranjată pentru show, așa sunt eu. ..așa că mă bucur să vă întâlnesc pe toți în varianta aceasta.” A adăugat că look-ul afișat în poză este ceea ce numește ea aspectul de casă.

britney_spears_2.png

britney
Britney Spears, fără machiaj în curtea casei din Los Angeles
Foto: Instagram

Britney este un utilizator frecvent al rețelelor de socializare.  Cu doar o zi îniante de a posta pozele din curtea casei proprii, a încărcat un clip cu ea și iubitul cu 12 ani mai tânăr., înainte de a urca pe scenă. Diva pop este împreună cu fotomodelul de 23 de ani de la începutul lunii noiembrie 2016.

Întâlnirea dintre Britney și actualul său iubit a fost una de care cuplul își aduce aminte cu amuzament. Fiecare dintre ei aștepta pe altcineva la o cafenea, așa ca au fost nevoiți să discute pentru a nu se plicitisi.  Spears a notat numărul de telefon al bărbatului cu care a vorbit la cafenea, dar nu l-a sunat decât cinci luni mai târziu, atunci când a găsit întâmplător bilețelul pe care scrisese numărul acestuia .

britney_si_iubitul.png

britney spears
Între cei doi este o diferență de 12 ani
Foto: Instagram

Trecutul amoros al lui Britney este unul zbuciumat, relația sa cu fostul soț, Kevin Federline fiind una presărată cu confilcte și alcool . Artista a divorțat în anul 2007 de Kevin . Împreună au doi copii, unul în vârstă de 10 ani ș unul de 11.

Loading...