Cea de-a 61-a ediție a Premiilor Grammy a fost prilej de paradă a modei pe covorul roșu. Din păcate, foarte multe vedete au dat greș în alegerea ținutelor.


Printre ele se numără și Cardi B, care a întors toate privirile la Premiile Grammy 2019, dar nu în sensul bun. Cântăreața a ales o rochie bizară, în care abia a reușit să meargă. Ținuta ei a semănat cu o scoică sau cu o floare de lotus, potrivit tablodiului britanic The Sun. Ținuta face parte dintr-o colecție vintage a lui Thierry Mugler, mai exact din 1995.

cardi_b.jpg

Cardi B a ales o rochie bizară
Foto: Getty

 

Premiile Grammy 2019. Katy Perry și Andra Day au șocat publicul cu ținutele lor

katty_perry.jpg

Katy Perry nu a fost în formă la Premiile Grammy 2019
Foto: Getty

 

Katy Perry este și ea pe lista celor mai neinspirate ținute de la Premiile Grammy 2019. Artista a ales o rochie ciudată, roz, accesorizată cu cercei asimetrici. Ținuta nu a fost apreciată deloc de critici, iar Katy Perry a arătat cel puțin ciudat în ea.

O altă ținută extrem de kitch a fost cea purtată de Andra Day. Starul a vrut să poarte o ținută retro, de inspirație a anilor '60, însă din păcate nu i-a ieșit. Vedeta a purtat o rochie mov cu puf în partea de șos și portjartiere violet.

andra_day.jpg

Andra Day a ales o ținută retro
Foto: Getty

Premiile Grammy 2019. Tayla Parx a arătat ca o bomboană fondantă

tayla_pax.jpg

Tayla Parx a avut o ținută neinspirată
Foto: Getty

 

Nici Tayla Parx nu a vrut să se lase mai prejos. Vedeta a purtat ceea ce pare o rochie „creață”, roz-bombon. În picioare, artista a ales să poarte o pereche de Converse violet. Ținuta a ei a întors toate capetele, mai ales că rochia este masivă. Coafura ce aduce aminte mai degrabă de o școlăriță din anii '80 a fost completat[ de mai multe agrafe strălucitoare.

 

 
 
Loading...