Andros Georgiou, un prieten din copilărie al cântăreţului George Michael, a asociat moartea starului cu consumul de droguri şi de medicamente împotriva depresie.


”Drogurile puternice reveniseră în viaţa lui”, a declarat Andros Georgiou într-o emisiune difuzată de BBC, prezentată de Victoria Derbyshire, adăugând că bunul lui prieten a fost dependent de cocaină, scrie news.ro.

Andros Georgiou este un prieten din copilărie al cântăreţului George Michael, iar cei doi obişnuiau să spună că erau ”verişori”. 

Crede că moartea lui George Michael a fost un accident

”Cred că avea gânduri suicidare, pentru că sănătatea lui mintală nu era prea bună. Dar nu cred că moartea lui a fost o sinucidere”, a adăugat Andros Georgiou. 

nintchdbpict000294783810.jpg

george michael mort funeralii cantaret
Andros Georgiou este un prieten din copilărie al cântăreţului George Michael

Potrivit spuselor sale, cocaina era unul dintre ”drogurile preferate” ale artistului britanic: ”Cred că a luat pur şi simplu o cantitate prea mare dintr-un drog, în combinaţie cu antidepresive şi cu alte droguri pe care le lua - cu alcool. Cred că inima lui a încetat să mai bată”.

Andros Georgiou consideră că unele dintre zvonurile recente, potrivit cărora artistul consuma heroină, reprezintă ”o prostie absolută”: ”Ştiu care era drogul de care el nu s-a atins niciodată”.

Starul britanic a murit la 25 decembrie la vârsta de 53 de ani. O examinare post-mortem a trupului artistului a furnizat rezultate ”neconcludente”, a precizat Poliţia britanică. În această perioadă sunt efectuate o serie de teste suplimentare, pentru a determina cu exactitate cauza decesului starului. Moartea lui nu este considerată suspectă de autorităţi.

El a mai spus că a vorbit cu persoane foarte apropiate starului pop în ultima parte a vieţii acestuia şi a crezut că George Michael ”se simţea de fapt mai bine”.

”Încerca să ducă o viaţă normală din nou şi cred că a fost tras din nou de cineva în partea întunecată”.

 

 
 
Loading...