Ziua şi scandalul sexual la Hollywood. De data aceasta în rolul principal “joacă” Morgan Freeman. Opt femei îl acuză pe actor de hărţuire sexuală şi verbală. Câştigătorul premiului Oscar a dat publicităţii un mesaj în care îşi cere scuze “faţă de oricine s-a simţit nerespectat sau incomod”.


Opt femei îl acuză pe actorul Morgan Freeman (80 de ani) de hărţuire sexuală şi verbală. O tânără asistentă de pe platourile de filmare al unui film în care el a jucat a mărturisit că lunile în care ea a lucrat alături de Freeman au fost un calvar.

Ea l-a acuzat pe actor că ar fi atins-o în mod nepotrivit și ar fi făcut anumite remarci sexuale cu privire la aspectul ei. La un moment dat, Morgan Freeman a devenit și mai indiscret. ”A încercat să-mi ridice fusta și m-a întrebat dacă purtam lenjerie intimă”, a declarat asistenta, conform sursei citate.

Ce spune Morgan Freeman despre acuzaţiile de hărţuire

"Oricine mă cunoaşte sau a lucrat cu mine ştie că nu sunt o persoană care ar jigni intenţionat sau care ar face pe cineva să se simtă incomod. Îmi cer scuze faţă de oricine s-a simţit nerespectat sau incomod - nu a fost niciodată intenţia mea", a declarat Morgan Freeman pentru Variety.

Morgan Freeman, dependent de sex

În 2014, actorul a oferit un interviu savuros în care a vorbit despre viaţa lui sexuală. Invitat de jurnaliştii de la revista ShortList să numească secretul tinereţii sale, actorul a declarat: “Sexul. Dacă ai parte de suficient sex, atunci asta te menţine tânăr. Totul depinde de atitudinea ta faţă de el. Aşadar, dacă multe reprezentante ale sexului opus îţi spun că eşti sexy şi dacă îţi mai şi dovedesc asta, atunci nu eşti niciodată prea bătrân”.

 

Loading...