Mick Jagger a devenit pentru a opta oară tătic, la respectabila vârstă de 73 de ani. Mămica este o tânără balerină, în vârstă de 29 de ani. Melanie Hamrick a dat naștere unui băiețel sănătos, joi, 8 decembrie, iar vocalistul trupei Rolling Stones a asistat la naştere.


Melanie a publicat o fotografie pe contul său de Instagram alături de textul: "Sunt atât de îndrăgostită de micuţul meu Deveraux Jagger". Şi Elizabeth, una din fiicele lui Mick Jagger, a urcat o fotografie cu frăţiorul ei cel mic. La postare, ea a dezvăluit şi numele complet al bebeluşului: Deveraux Octavian Basil Jagger.

1.jpg

bebelus mick jagger balerina nume
Bebeluşul se va numi Deveraux Octavian Basil Jagger
foto: Instagram

Mick Jagger a început relaţia cu Melanie Hamrick la câteva luni după ce fosta lui iubită, creatoarea de modă L'Wren Scott, cu care a avut o relaţie de 13 ani, s-a sinucis în 2014.

melanie.jpg

melanie iubita jagger bebelus balerina
Mămica este o tânără balerină, în vârstă de 29 de ani

Vocalistul trupei Rolling Stones mai are încă șapte copii cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, din patru relații anterioare, Karis (46 de ani), Jade (45 de ani), Elizabeth (32 de ani), James (31 de ani), Georgia (24 de ani), Gabriel (18 ani) și Lucas (17 ani). În plus, acesta are și cinci nepoți și are chiar și un strănepot.

 

 

 

 
 
Loading...