În timp ce Kim Kardashian (35 de ani) și-a luat câteva zile departe de lumina reflectoarelor și de evenimentele mondene, polițiștii fac tot posibilul să-i găsească pe bărbații care au jefuit-o în camera ei de hotel din Paris, la începutul lunii.


Hoții au plecat cu bunuri și bijuterii în valoare de nu mai puțin de 16 milioane de dolari, așa că nu e de mirare că vedeta vrea să îi vadă prinși pe autorii jafului. Iar potrivit Metro, autoritățile au făcut un pas important în desfășurarea anchetei: au făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere cu cei cinci suspecți.

Înregistrarea este alb-negru și provine de pe camerele private ale blocului de apartamente numit „Hotel de Pourtales”. Din păcate, calitatea imaginilor este foarte scăzută, astfel că autoritățile nu pot identifica deloc trăsăturile faciale ale suspecților. Mai ales că aceștia s-au ascuns sub glugi și cagule și par să se fi deghizat în polițiști.

La mai bine de două săptămâni, detectivii care se ocupă de anchetă nu au reușit încă să identifice hoții care au legat-o pe Kim Kardashian, au amenințat-o cu arma și i-au furat unurile. Vedeta susține, totuși, că este pregătită să se întoarcă în Franța, dacă va fi chemată de unul de judecătorii responsabili cu cazul ei.

Dacă vor fi prinși, cei cinci hoți vor fi acuzați de jaf armat, realizat de o bandă organizată, conspirație criminală și răpire. 

Loading...