Prince a murit, anunță publicația TMZ.com! Poliția a confirmat decesul unei persoane la reședința din Minnesota a cântărețului. Paramedicii au fost chemați la ora 9:43, ora locală. Prince fusese transportat la spital în urmă cu șase zile acuzând simptome de gripă.


Poliția din Minnesota, statul în care se află reședința starului a confirmat moartea lui Prince, precum și faptul că o echipă de legiști se află la locul tragediei, anunță Daily Mail, care citează TMZ. Prince a murit la ora 9:43. Conform ABC News, el a fost găsit în lift, unde medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, dar nu au putut să îl salveze. Poliţia continuă să invetigheze cauza morţii artistului. 

Vinerea trecută (15 aprilie), avionul privat al lui Prince a fost nevoit să facă o aterizare de urgență în Illinois, întrucât megastarului i s-a făcut rău. Prince, pe numele său real Prince Rogers Nelson, s-a luptat cu gripa pentru mai multe săptămâni, din cauza căreia a și anulat două concerte în data de 7 aprilie,  dar peste o săptămână s-a încăpățânat să suțină show-ul din Atlanta. Imediat după spectacol, Prince s-a simțit foarte rău, dar s-a urcat în avionul care avea să aterizeze de urgență. Artistul a fost dus de urgență la spital, dar a fost externat.

Prince a murit. Cine a fost Prince

Prince Rogers Nelson (7 iunie 1958 - 21 aprilie 2016), cunoscut publicului cu numele de scenă Prince, a fost unul dintre cei mai mari cântăreți și compozitori americani timp de trei decenii. Muzica sa era o combinație de rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, jazz și pop. Născut în Minneapolis (Minnesota), Prince a compus primul său cântec la vârsta de 7 ani. Albumul său de debut a fost For You și a fost lansat în anul 1978. Prince a câștigat discul de platină datorită single-urilor "Why You Wanna Treat Me So Bad?" și "I Wanna Be Your Lover".

 • prince cantaret muzician mort
  În 2012 a susținut un concert la Grand Garden Arena din Las Vegas
  foto guliver/gettyimages
 • prince cantaret muzician mort
  În 2007 la NCLR ALMA Awards din Auditoriul Civic din Pasadena
  foto guliver/gettyimages
 • prince cantaret muzician mort
  În pauza de la SuperBowl-ul din 2007
  foto guliver/gettyimages
 • prince cantaret muzician mort
  Alături de soția sa, Manuela Testolini
  foto ap
 • prince cantaret muzician mort
  În 1985 la un concert în Forumul Inglewood, California
  foto ap
1/5

Următoarele sale albume - Dirty Mind (1980), Controversy (1981), and 17999 (1982) - l-au propulsat definitiv în topul discografiei mondiale. Prince a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume, ajungând unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile. Revista Rolling Stone l-a clasat pe Prince pe locul 27 pe lista celor mai mari 100 de artiști ai tuturor timpurilor.

Prince a murit. Ultima reprezentație live a lui Prince

Loading...